İbrahim Önal: Vatandaşlarımızın duası bizim için çok kıymetli

Cumhur İttifakı'nın Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Buğday Pazarı ve sanayi esnafıyla bir araya gelen Önal, “Vatandaşlarımızın duaları ve destekleri bizim için çok kıymetli” dedi.

İbrahim Önal: Vatandaşlarımızın duası bizim için çok kıymetli

Cumhur İttifakı'nın Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak Buğday Pazarı ve sanayi esnafını ziyaret eden Önal, vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyerek onların istekleri doğrultusunda projeler geliştirdiğini belirtti.

Önal, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın duaları ve destekleri bizim için çok kıymetli. Onların istek ve taleplerini can kulağıyla dinliyor, gerekli plan ve projelerimizi hemşehrilerimizin direktiflerine göre şekillendiriyoruz" dedi.

ibrahim-onal-vatandaslarimizin-duasi-bizim-icin-cok-kiymetli.jpg

Seçim kampanyasının bu aşamasında, İbrahim Önal ve beraberindeki heyet, Karapınar halkının nabzını tutarak onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlamaya odaklanmış durumda. Önal, şehrin geleceği için vatandaşların katılımı ve geri bildirimlerinin önemine vurgu yaparak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

İbrahim Önal ve ekibi, Karapınar'ın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan kapsamlı projelerle seçim kampanyasını sürdürmeye devam edeceğini kaydetti.

ibrahim-onal-vatandaslarimizin-duasi-bizim-icin-cok-kiymetli-001.jpg

ibrahim-onal-vatandaslarimizin-duasi-bizim-icin-cok-kiymetli-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.