İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Konya’dan beklentisini açıkladı

Bugünü Konya’ya ayıran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Doğanhisar’da Cumhur İttifakı MHP Seçim Koordinasyon Merkezini açtı. Yerlikaya, Konya’dan yine rekorlar beklediklerini söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Konya’dan beklentisini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Doğanhisar ilçesinde MHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

"REKOR BEKLİYORUZ"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da katıldığı programda konuşan Bakan Yerlikaya, 31 Mart seçimlerinde Konya'dan yine rekorlar beklediklerini söyledi.

Cumhur İttifakı'nın MHP'li belediye başkan adayı Savaş Özdemir'in gecesini gündüze katarak çalışacağından emin olduğunu aktaran Yerlikaya, yerel yönetimde birliktelikle her geçen yıl daha güzel hizmetlerin kazandırılacağını dile getirdi.

Yerlikaya, günlerin çok hızlı geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim bir ittifakımız var, Cumhur İttifakı. Liderlerimiz, 'Bizim ittifakımız asla hesabi olan bir birliktelik değil.' diyor. 'Bizim ittifakımız hasbidir. Cumhurun gönlünde ne varsa bizim ittifakımız da odur.' diyor. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde Cumhur İttifakı'mız, Sayın Devlet Bahçeli ve bütün parlamentodaki o büyük güç, sayenizde 14 ve 28 Mayıs'ta tecelli etti. Artık her gün bir önceki günden büyük bir coşku, aşkla 31 Mart akşamını bütün belediyelerde inşallah Cumhur İttifakı adaylarıyla taçlandırmak için canla başla çalışıyoruz."

icisleri-bakani-ali-yerlikaya-konyadan-beklentisini-acikladi.jpeg

Bakanlık görevinin kendisine tevdi edilmesiyle, bu emaneti en güzel şekilde taşıyabilmenin gayretini gösterdiklerini vurgulayan Yerlikaya, "Kahraman polisimiz, jandarmamız, sahil güvenliğimiz, yani 600 bin İçişleri ailemizle Türkiye'nin huzuru ve güvenliği için kara ve deniz vatanda gece gündüz demeden, durmadan, ışığı sönmeden çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz Allah'ın izniyle. Başta hain terör örgütü PKK, FETÖ, DHKP-C, MLKB aklınıza ne gelirse, alfabede hangi harf varsa, terör örgütlerinin tamamının nefesini kesip etkisiz hale getirmek, yakaladığımızda adalete teslim etmekte kararlıyız Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

icisleri-bakani-ali-yerlikaya-konyadan-beklentisini-acikladi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.