İçişleri Bakanı Yerlikaya: Konya belediyecilikte marka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya programı için kabinedeki Konyalı bakanlarda kente geldi. Kılıçarslan meydanında vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti ve Cumhur ittifakı adayı Uğur İbrahim Altay’a destek istedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Konya belediyecilikte marka

31 Mart'ta yapılan yerel seçimler için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya mitingi öncesi kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, baba ocağı Konya’nın ömrünü ülkesine ve milletine adayan Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi.

22 yıldır olduğu gibi Konya’nın yine AK Parti ile yola devam edeceğini ifade eden Yerlikaya, “Eser ve hizmet denilince akla AK Parti geliyor. Konya 94 ruhunun temellerinin atıldığı günden buyana millet odaklı belediyecilik anlayışını en güzel şekilde temsil ediyor. Yaptığı hizmetler dünya çapında takdir topluyor. Konya Belediyecilikte marka haline geldi” dedi.

“KONYA’YI GÖNÜLDEN SEVİYORUZ”

31 Mart seçimlerde Uğur İbrahim Altay ve Cumhur İttifakı adayları için destek isteyen Yerlikaya, Hz. Mevlana’nın sözlerini anımsatarak “Biz Konya’yı gönülden seviyoruz. Meydanı dolduran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.