İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı 2024

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1608 sözleşmeli personel alacak. Peki Konya’da kaç kişi alınacak, başvurular ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar.

İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı 2024

İçişleri Bakanlığı 2024 yılı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4/B sözleşmeli personel alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayınladı.

İlanda, “ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacaktır.” ifadeleri yer aldı.

KONYA’DA 39 PERSONEL ALACAK

İlana göre Konya’da alım yapılacak pozisyonlar ve kişi sayıları şu şekilde;

Büro Personeli (Lisans) 9 kişi, Büro Personeli (Ön Lisans-Diğer) 8 kişi, Büro Personeli (Ön Lisans Nüfus Vat. Bölümü) 3 kişi, Çağrı Karşılama Personeli (Ön Lisans ÇMH Bölümü) 3 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı) 1 kişi, Destek Personeli (Şoför) 1 kişi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) 14 kişi.

icisleri-bakanligi-1608-personel-alimi-2024.jpeg

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU 2024

Alım yapılacak yukarıdaki kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 22-26 Nisan tarihlerinde İçişleri Bakanlığı internet sitesindeki “Duyurular” bölümünde yayımlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden yapabilecek.

2024 İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Diğer illere ilişkin kadro bilgileri ve ilan detaylarına ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.