İki ünlü isim Konyalılar ile buluştu, salon hıncahınç doldu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığınca düzenlenen söyleşide Yazar Hayati İnanç ile yapımcı ve sunucu Bekir Develi edebiyatseverlerle buluştu. Salon hıncahınç doldu.

İki ünlü isim Konyalılar ile buluştu, salon hıncahınç doldu

Yazar Hayati İnanç ile yapımcı ve sunucu Bekir Develi, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığınca düzenlenen söyleşide Konyalı edebiyatseverlerle bir araya geldi.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programda, İnanç ve Develi sevenlerinden ilgi gördü.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, burada yaptığı konuşmada, Hayati İnanç ve Bekir Develi'yi Beyşehirlilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Programın bir süre önce vefat eden İlçe Yönetim Kurulu üyesi Zeki Aydın anısına düzenlendiğini aktaran Elkin, "Bu vesile ile kardeşimiz, yol ve dava arkadaşımız olan merhum Zeki Aydın’a tekraren Allah’tan rahmet, merhamet ve mağfiret dilerken, ailemiz bildiğimiz ailesine de sabrı cemil diliyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın, her zaman tek yumruk, yek vücut bir olmayı bizlere nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Elkin, İnanç ve Develi'ye günün anısına Beyşehir’in tarihi simgelerinden Eşrefoğlu Camisi ve Taşköprü'nün yer aldığı resim tablosu hediye etti.

iki-isim-konyalilar-ile-bulustu-salon-hincahinc-doldu.jpg

iki-isim-konyalilar-ile-bulustu-salon-hincahinc-doldu-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.