İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konya’da incelemelerde bulundu

Konya’nın Karapınar ilçesinde yeni okul ve derslikler önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetiştirilmeye çalışılıyor. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, yapımları devam eden okullarda inceleme yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Konya’da incelemelerde bulundu

Konya Haber: İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, 12 Derslikli İsmet Büyükyaylacı İlkokulu'nda temeli atılan 8 derslikli anaokulunu, Mustafa Şener Ortaokulu'nu ve Hacı Osman Arı İmam Hatip Ortaokulu’nu gezerek inşaatlar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin güvenli bir ortamda ders görmeleri için çaba harcadıklarını belirten Yılmaz, “Yapımı devam eden okullarımızın inşaatını gezerek son durumlarına baktık. Okullarımızı önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşaatların hem şartnameye uygun hem de kaliteli olarak yapılmasını sağlamak için incelemelerimizi Konya genelinde sürdürüyoruz.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz’a eşlik eden İlçe Milli Eğitim müdürü İbrahim Önal okul inşaatları hakkında bilgiler verdi.

il-milli-egitim-mudurlugu-konyada-incelemelerde-bulundu.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.