Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş Haber Dairesi’nde

Konya Ilgın İlçe Belediye Başkanı Yalçın Ertaş Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ile görüşen Ertaş, ilçeye kazandırdıkları hizmetleri anlattı.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş Haber Dairesi’nde

Konya Ilgın İlçe Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Ilgın Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Abdullah Bağcı ile birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ile görüşen Ertaş, ilçeye kazandırdıkları hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.

Konya’nın kaplıca merkezinde bu alanda bazı girişimlerinin bulunduğunu, Ilgın’ın sağlık turizminden daha fazla pay alması için çalışma sürdürdüklerini belirten Başkan Ertaş, önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili yeni müjdelerinin olacağını söyledi.

Osmanlı Kent Meydanı çalışmaları için yıkım çalışmalarının geçtiğimiz hafta başladığını ifade eden Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “Osmanlı Kent Meydanı Projesinin 9 bin 871 metrekare inşaat alanı, 9 blok, 80 iş yeri, şehrin nefes almasını sağlayacak 2 meydan ve 2 katlı yatay mimarı özellikleri bakımından Ilgın Belediyesi tarihinde görülen en büyük dönüşüm projelerinden biri. Böylesine güzel bir projenin altında imzamızın bulunması bizler için gurur kaynağı." dedi.

Başkan Ertaş ayrıca, Konya’da en ucuz ekmek satışı yapılan ilçe olduklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, Başkan Ertaş ve çalışma arkadaşlarına şehre kazandırdıkları için teşekkür etti, bu başarılı çalışmaların duyurulmasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

ilgin-belediye-baskani-yalcin-ertas-haber-dairesinde.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.