İlk ahşap TOGG Konya’da üretildi

Konya’da bir ilke imza atıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) bünyesinde çocuklar için eğlenceli çalışmalar yapan ANATOYA, bu kez TOGG’un ahşap oyuncağını üretti.

İlk ahşap TOGG Konya’da üretildi

Yerli otomobil TOGG’un ahşap oyuncakları Konya’da üretildi.

2004’den beri faaliyetlerine devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Türkiye’de mesleki eğitim alanında öncü konumda.

KOMEK Konya’da kursları ile vatandaşların genel eğitim ihtiyaçlarını karşılarken, mesleki ve sanatsal bilgilerini de geliştiriyor.

16 yaş ve üzeri tüm kursiyerlere bilişim teknolojileri, el sanatları, kişisel gelişim, spor, eğitim ve yabancı diller gibi birçok alanda MEB ortaklığında ücretsiz sertifikalı kurslar veriyor.

KOMEK’in bünyesindeki Ahşap Oyuncak Atölyesi’nde (ANATOYA) masif ağaç ve doğal boyama teknikleri ile çocuklar ve engellilere yönelik eğitim materyalleri, zekâ oyunları, geleneksel, kinetik ve robotik oyuncaklar üretiliyor.

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi.jpeg

KONYA’DA AHŞAP TOGG OYUNCAKLARI ÜRETİLDİ

Yerli ve milli otomobil TOGG’un ağaçtan işlenmiş tıpa tıp benzeri, ANATOYA markasıyla Konya’da üretildi. İlgi çeken oyuncağın orjinaline yakın yapılan detayları dikkat çekiyor.

Türkiye merkezli otomobil üretim şirketi olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, fikrî mülkiyet haklarına sahip olduğu ilk otomobili TOGG, 29 Ekim 2022’de seri üretime hazır hâle geldi.

TOGG'un üretimi için Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 2022’nin Ekim ayında fabrika inşaatı yapıldı. Anadolu Kırmızısı renkli ilk yerli otomobil TOGG 29 Ekim 2022 tarihinde üretim bandından indi.

6 farklı renk seçeneği olan TOGG, geçtiğimiz Mart ayında satışa sunulduktan sonra Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlarla buluşturuldu.

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-002.jpeg

TOGG OYUNCAK NEREDE SATILIR?

ANATOYA’nın ürettiği ahşap oyuncak TOGG’a ise aşağıdaki link tıklanarak KOMEK’in internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-003.jpeg

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-005.jpeg

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-006.jpeg

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-004.jpeg

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-007.jpeg

ilk-ahsap-togg-konyada-uretildi-008.jpeg

 

ANATOYA TOGG OYUNCAK ARABA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.