İlk kazma vuruldu! Tramvay Konya Şehir Hastanesine ulaşacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden ve yeni yapılacak olan köprülü kavşaklarla ilgili açıklama yaptı. Tramvayın Şehir Hastanesi’ne bağlanacağını belirten Başkan Altay, çalışmaların başladığını söyledi.

İlk kazma vuruldu! Tramvay Konya Şehir Hastanesine ulaşacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ağustos ayı meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yapımı devam eden ve yeni yapılacak köprülü kavşaklarla ilgili bilgi veren Başkan Altay, tramvayın Konya Şehir Hastanesi’ne bağlanacağını belirtti.

Başkan Altay, şunları söyledi:

“Sedirler ve Taşköprü Alt Geçidi’nin çalışmalarına başlamıştık. Şuan itibariyle Şehir Hastanesi ve Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’nın yan yol çalışmalarını tamamlıyoruz. İki bölgemizde alt geçit çalışmalarına başlıyoruz. Bizim için

Tramvayı Şehir Hastanesi’ne götürmek bizim için önemli bir iş. Adliye-Şehir Hastanesi’nin tramvayını da en kısa sürede yaparak oraya kadar tramvayımızı bağlayacağız. Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı da tamamlandığında tramvay ve yaya yoluyla önemli bir merkez inşa edeceğiz. Sedirler Kavşağı ve Taşköprü Alt geçidinde de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah buraları bir an önce açmak istiyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum