İŞKUR Müdürü Keleş, Başkan Mıhçı ile görüştü

İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı’yı ziyaret etti.

İŞKUR Müdürü Keleş, Başkan Mıhçı ile görüştü

Emrah Keleş, ziyarette yaptığı açıklamada, Konya’da faaliyet gösteren 50 ve üzeri işçi çalıştıran firmaların engelli çalıştırma yükümlülüğünden bahsederek, İŞKUR olarak firmaların engelli kontenjanlarının yakından takip edildiğini söyledi.

Keleş, engellerine uygun alanlarda çalışabilmeleri için uygun firmalara yönlendirildiklerini; ayrıca kendi işini kurmak isteyen ve girişimcilik belgesine sahip engelli vatandaşların İŞKUR’a müracaat etmeleri halinde engellilere yönelik hibe desteğinden yararlanarak iş sahibi olabileceklerini anlattı.

İŞKUR olarak her alanda engellilerin yanında olduklarını ifade eden Keleş, , günün anısına derneğe kayıtlı engellilerin gününü kutlayarak çiçek takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı da engellilere desteklerinden dolayı Emrah Keleş’e teşekkür etti.

iskur-muduru-keles-baskan-mihci-ile-gorustu.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.