İşte AK Parti Konya’da şu ana kadar adaylık başvurusu yapan isimler

AK Parti’de, 14 Mayıs'ta yapılacak seçim için aday adaylığı başvuru yoğunluğu yaşanıyor. Son başvuru tarihi 22 Mart olarak açıklanırken, Konya’da milletvekili aday adaylığı için kimlerin başvuru yaptığı merak ediliyordu. İşte ilk liste.

İşte AK Parti Konya’da şu ana kadar adaylık başvurusu yapan isimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla siyaset sahnesi ısındı, milletvekili aday adayları meydana indi.

AK Parti, 81 ilde başvuruları almaya devam ediyor. 16 Mart olarak açıklanan son başvuru tarihi, 22 Mart’a kadar uzatıldı.

KONYA AK PARTİ’DE BAŞVURU YOĞUNLUĞU

AK Parti Konya İl Teşkilatında da yoğun bir başvuru trafiği yaşanıyor. 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor.

KİMLER MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURU YAPTI?

Konya’da AK Parti’ye milletvekili aday adaylığı için kimlerin başvuru yaptığı merak ediliyordu. İlk liste belli oldu.

İşte 2023 AK Parti Konya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapan isimler listesi:

Abdullah Tuş, Batuhan Aydın, Ahmet Çekiç, Burhanettin Tandoğan, Ali Demirci, Asuman Arslan, Bülent Erdem, Asuman Tongarlak, Aşır Özcan, Burhanettin Sevencan, Ayda Esra Durmaz, Bekir Akdemir, Burak Dağlı, Cihan Tekin, Emel Uçar, Ercan Uslu, İbrahim Dıvarcı, Bülent Ersüllü, Esra Doğan Candan, Eyyüp Özpınar, Selman Özboyacı, Fatma Başaralı,

Gözde Koygun, Emre Başoğlu, Habib Alp, Hacı Ömer Güler, Fatma Dilek Ulubay, Hasan Harmankaya, Latif Selvi, Mahmut Olcay, Hasan Hüseyin Karapınar, Hülya Gül, İsa Ölçer, İsmail Yavuz, Kadir Durmaz, Kasım Çakır,

Mustafa Özkan, Kemal Keleş, Mehmet Vardar, Leyla Betül Küçük, Leyla Şahin Usta, Muhammet Uğur Kaleli, Mahmut Yazıcı, Muharrem Kayacık, Serhan Güngör, Mehmet Nuri Sayıcı, Muhammet Babur, Muhammed Fatih Taş, Muhammed Zeren,

Sebahat Kılınç, Mustafa Gülsever, Mustafa Avcıoğlu, Mustafa Şahin, Özer Eken, Nilüfer Kaya, Orhan Çelik, Ramazan Fatih Uğurlu, Osman Uyar, Ramazan Özçalık, Recep Öncel, Yetiş Avcı, Resul Arıcıoğlu, Sabit Kostak, Remzi Bakım, Samed Safa Kaya, Seyit Mehmet Dağ, Tahir Akyürek, Yusuf Ziya Kıymet, Yüksel Ertekin, Ziya Altunyaldız.

SON TARİH 22 MART

AK Parti’de aday müracaatları 22 Mart'a kadar devam edecek ve başvuru aidatı bu dönem alınmayacak. Bunun yerine AFAD’a bağış yapılması gerekiyor. Başvuru ücreti; yetişkinler için 20 bin TL, kadınlar ve gençler için 10 bin TL, engelliler için 5 bin TL.

AK PARTİ KONYA TEMAYÜL NE ZAMAN? 

AK Parti’de başvuru tarihi ile birlikte temayül tarihi de değişti. Konya’da temayül yoklaması 25 Mart 2023 tarihinde, 10.00 ila 16.00 saatlerinde yapılacak.

ak-parti-konya-il-binasi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum