İşte isim isim AK Parti ve MHP (Cumhur İttifakı) Konya adaylarının özgeçmişleri

Cumhur İttifakı'nın Konya’nın 31 ilçesindeki belediye başkan adayları tanıtım programı bugün yapıldı. 10 isim yeniden aday gösterilmedi. İşte isim isim AK Parti ve MHP Konya ilçe belediye adaylarının özgeçmişi.

İşte isim isim AK Parti ve MHP (Cumhur İttifakı) Konya adaylarının özgeçmişleri

AK Parti’de önce büyükşehir ve il belediye başkan adayları belli oldu. Konya’da beklendiği gibi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, mevcut başkan Uğur İbrahim Altay oldu.

Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının tamamının açıklanmasının ardından gözler; Konya’daki ilçe belediye başkan adaylarının isimlerine çevrilmişti.

AK Parti’nin, Konya’nın 26 ilçesi; Ahırlı, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Derbent, Derebucak, Güneysınır, Hadim, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak’ta hangi isimleri aday göstereceği merakla bekleniyordu.

İLK HABER DAİRESİ ULAŞTI VE KAMUOYUNA DUYURDU

Listeye ilk Haber Dairesi ulaştı ve kamuoyuna duyurdu. AK Parti Konya İlçe Belediye Başkan Adayları, daha önce açıklanan MHP'li adaylarla birlikte bugün kamuoyuna tanıtıldı.

İşte isim isim o adaylar ve özgeçmişleri:

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.