İstifa eden Yeniden Refah Partili gençler “Ramazan Danış” dedi

Geçtiğimiz gün Yeniden Refah Partisi Çumra İlçe Gençlik Kollarından istifa eden gençler taraflarını açıkladı. Gençler, Çumra Belediye Başkan adayı olması durumunda Ramazan Danış’a destek vereceklerini duyurdu.

İstifa eden Yeniden Refah Partili gençler “Ramazan Danış” dedi

Yeniden Refah Partisi Çumra İlçe Gençlik Kolları başkan ve üyelerinden oluşan 25 kişilik bir grup istifalarını duyurmuştu.

GENÇLER “RAMAZAN DANIŞ” DEDİ

O gençler bugün Ramazan Danış ile görüştü ve Çumra Belediye Başkan adayı olması durumunda destek vereceklerini iletti.

istifa-eden-yeniden-refah-partili-gencler-ramazan-danis-dedi.jpeg

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yeniden Refah Partisi Çumra ilçe teşkilatı eski gençlik kolları olarak karşınızdayız. Daha önce istifamızı açıkladığımızı tüm hemşehrilerimiz siz sayın basın mensupları sayesinde bilmektedirler. Bilmeyenler içinse tekrar açıklamak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde 2024 seçimlerinde Cumhur İttifakı adayları arasından takdir ettiğimiz bir adaya açık açık destek verceğimizi beyan etmiştik. Tüm arkadaşlarımızın yaptığı araştırmalar neticesinde AK Parti’den aday olacağını öğrendiğimizde çok sevindiğimiz, geçtiğimiz günlerde Kontv Düzlem programında konuk olarak izlerken tüm Cumhur İttifakı siyasi parti gençlik kolları bizim gençlerimiz hepsine eşit şekilde destek vermeliyiz "Önce Nesil Önce Gençler" demeliyiz diyerek birleştirici ve bütünleştirici bu davranışı ile gönlümüzü fetheden ve kendisinin de Çumra Belediye Başkanlığına Aday olması halinde ister bağımsız isterse de bir partiden aday olsun gençler olarak ortak kararımızla memleketimize hayırlı hizmetlerde bulunacağına tüm renkleri ile Çumramızı kucaklayacağına inancımızın tam olduğu Ramazan Danış’ın yanında şartsız bir şekilde olacağımızı ve kendisi için kapı kapı dolaşacağımızın bilinmesini buradan ilan ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum