“İz Bırakan Ezgiler” Konya’da yankılanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Konya’da devam eden İslami Dayanışma Oyunları kapsamında özel bir organizasyona imza atacak. Konya Kılıçaslan Meydanı, “İz Bırakan Ezgiler” konserinde 12 sanatçı ve 17 kişilik dev bir orkestrayı ağırlayacak.

“İz Bırakan Ezgiler” Konya’da yankılanacak

Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda 12 Sanatçı 17 kişilik dev bir orkestra ile Konya Kılıçaslan Meydanı’nda “İz Bırakan Ezgiler” konseri gerçekleştirilecek. Yarın saat 20:00’de başlayacak konserin sunuculuğunu Selahaddin Kocaaslan yapacak.

Unutulmaz ezgilerin icra edileceği konserin repertuarı şöyle:

Selam Sizlere - Yusuf Goncagül, Onlar Öndeler - Alper Kış, Kurşun Gazeli - Alper Kış, Can Dedim - Mustafa Cihat, Emri Olur - Mustafa Cihat, Birlikte - Grup Genç, Kavgam Karanlığa - Grup Genç, Niçin Ağlarsın - Mustafa Demirci, Sultanım - Mustafa Demirci, Bu Sevda - Taner Yüncüoğlu,

Yağmur - Taner Yüncüoğlu, Kardan Aydınlık - Taner Yüncüoğlu, Kalksam Ve Dirilsem - Eşref Ziya, Zaman - Eşref Ziya, Ağlama Karanfil - Eşref Ziya, Kaldırımlar - Aykut Kuşkaya, Bir Güneş Doğuyor 2 - Aykut Kuşkaya, İbrahim - Aykut Kuşkaya, Şehadet Uykusu - Hakan A. & Aykut K., La İlahe İllallah - Tüm Sanatçılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.