Kadir Şeker’in tahliyesine bir itiraz daha geldi

Konya’da Kadir Şeker’in tahliyesine bir itiraz daha geldi. Duran’ın annesi Mübeyyen Güner ve kardeşi Niyazi Remzi Duran’ın avukatı Metehan Uluman da Şeker’in tutuklanmasına yönelik itirazda bulundu.

Kadir Şeker’in tahliyesine bir itiraz daha geldi

5 Şubat 2020 günü Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu üzerinde bulunan Piri Reis Parkı içerisinde meydana gelen olayda, dayak yediğini düşünerek yanına gittiği Ayşe Dırla'nın birlikte yaşadığı Özgür Duran ile aralarında boğuşma çıkan Kadir Şeker, Duran'ı bıçaklayarak ölümüne neden oldu.

Kadir Şeker'e Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen 12 yıl 6 ay hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından geçtiğimiz ay bozuldu.

Bozma karanının ardından Kadir Şeker 5 Temmuz'da yeniden hakim karşısına çıktı.

Kadir Şeker bu sefer de 10 yıl 10 ay hapse çarptırılarak tutukluluk halini devamına hükmedildi. Yapılan itirazlar üzerine Şeker, 7 Temmuz günü Akşehir Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi.

2022/07/07/son-dakika-kadir-seker-tahliye-edildi-iste-ilk-goruntuler-003.jpg

TAHLİYEYE BİR İTİRAZ DAHA

Kadir Şeker'in tahliye edilmesine Duran ailesinin avukatlarından Duygu Delibaş itirazda bulunmuştu. Şeker'in tahliyesine bir itiraz daha geldi.

Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner ve kardeşi Niyazi Remzi Duran'ın avukatı Metehan Uluman da Şeker'in yeniden tutuklanmasına yönelik itirazda bulundu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.