‘Kahramanların Emanetleri’ Konya’da

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kahramanların Emanetleri” projesi kapsamında yaşları 13 ila 17 arasında değişen Emniyet ve TSK mensubu şehit ve gazi çocukları, bugün Konya’ya geldi. Gençleri, Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın eşi Gökşen Aydın ağırladı.

‘Kahramanların Emanetleri’ Konya’da

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Kahramanların Emanetleri” projesi çerçevesinde yaşları 13 ila 17 arasında değişen Emniyet ve TSK mensubu şehit ve gazi çocukları, Konya’daydı.

“Kahramanların Emanetleri” ilk olarak Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Polis Eşleri Derneği Başkanı Gökşen Aydın, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ve İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle yemekte bir araya geldi.

Ardından Gökşen Aydın, gençlere Mevlana Müzesi ve Kelebekler Vadisi başta olmak üzere Konya’nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirdi.

Polis Eşleri Derneği Başkanı Gökşen Aydın, “Bizlere emanet edilen değerli çocuklarımızla yakından ilgilenip, şehrimizi ve şehrimizin değerlerini tanıtmaya çalıştık” dedi.

Günün anısına gençlerle fotoğraf çektiren Aydın, onlara bazı hediyeler de verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.