Altın 7113.46
BIST 12433.5
Dolar 44.1934
Euro 50.9983
Sterlin 59.0149

Kalbi durdu, hava ambulansıyla Konya’ya sevk edildi

Seydişehir’de solunum sıkıntısı çeken 73 yaşındaki KOAH hastası Nazife Buğdaycı, evinde rahatsızlandı. Kalbi duran kadın, 112 ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndürüldü ve entübe edilerek hava ambulansıyla Konya’ya sevk edildi.

Kalbi durdu, hava ambulansıyla Konya’ya sevk edildi

Konya Seydişehirde solunum sıkıntısı yaşayan KOAH hastası olduğu bildirilen Nazife Buğdaycı (73) evinde rahatsızlandı.

Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; yakınlarının haber vermesi üzerine, 112 sağlık ekipleri tarafından evinden alınan Buğdaycı, Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

kalbi-durdu-hava-ambulansiyla-konyaya-sevk-edildi.jpg

Kalbi duran ve yapılan müdahale ile hayata döndürülen ve entübe edilen Nazife Buğdaycı Millet Bahçesine inen hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.