Karatay Akasya Park Kooperatifi başvurusunda son gün

Konya Karatay Belediyesi Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi başvuruları bugün sona eriyor. İşte 2+1 ve 3+1 tipte yapılacak 228 konut için belirlenen peşinat, aidat miktarı ile başvuru şartları ve linki.

Karatay Akasya Park Kooperatifi başvurusunda son gün

Karatay Belediyesi, AkasyaPark Evleri Toplu Konut Yapı Kooperatifi projesini geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurmuştu. 

Başvurular için son gün uyarısı yapıldı. 1 Kasım'da başlayan Akasya Park Evleri Toplu Konut Yapı Kooperatifi başvuruları, 7 Kasım 2022 itibariyle sona erecek.

AKASYA PARK EVLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ NEREDE YAPILACAK?

Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi evleri; Kumköprü Mahallesi, Akcami Sokak, Mancılık Sokak ve Zaruri Sokak arasında kalan bölgede yapılacak.

AKASYA PARK EVLERİ KAÇ KONUT OLACAK?

18 bin 373 metrekare alanda, 19 bloktan oluşan, 3+1 ve iki tip 2+1 olmak üzere toplamda 228 daire proje yeşil alanlarla da desteklenecek.

AKASYA PARK EVLERİ KONUT KOOPERATİFİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Akasya Park Evleri Konut Yapı Kooperatifi’ne üye olmak isteyenlerin ön başvuruları 1 Kasım 2022 Salı günü itibariyle alınmaya başlandı, 7 Kasım 2022 tarihine kadar da devam edecek. Başvurular internetten online olarak yapılacak.

AKASYA PARK EVLERİ KONUT KOOPERATİFİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

2022 KARATAY AKASYA PARK EVLERİ PEŞİNAT VE AİDAT NE KADAR?

120 adet 142 metrekarelik 3+1 dairelerin ön başvuru bedeli 9 bin 500 TL, peşinat 200 bin TL, aidat ise 9 bin 500 TL olacak.

19 adet 116 metrekarelik 2+1 dairelerin ön başvuru bedeli 7 bin 500 TL, peşinat 165 bin TL aidat ise 7 bin 500 TL olacak.

AKASYA PARK EVLERİ KONUTLARI BAŞVURU ŞARTLARI

Kooperatif başvurularında aynı adresten sadece 1 başvuru kabul edilecek. Aykırılığın tespiti halinde başvurular geçersiz sayılacak. Kesin kayıt sonrasında 12 ay süre ile ikinci şahsa üyelik devri yapılamayacak.

Ön kayıt ücretini yatırıp kuraya giren vatandaşlara kura çıkmadığı taktirde yatırdıkları ön kayıt bedeli iade edilecek.

2022/10/29/karatay-akasya-park-evleri-konut-kooperatifi-basvurusu-002.jpg

AKASYA PARK EVLERİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Başvuruların 7 Kasım itibariyle sona ermesinin ardından kuraya katılmaya hak kazananların isimleri belirlenecek ve Noter huzurunda çekiliş yapılacak. Akasya Park Evleri Konutları kura çekiminin, bu hafta içinde yapılması bekleniyor.

Akasya Park Evleri Konut Yapı Kooperatifi kura çekilişi asil ve yedek isim listesine, çekiliş yapıldığı an itibariyle HaberDairesi.com, Haber Dairesi sosyal medya hesapları, Haber Dairesi iOS ve Android uygulamalarını indirip bildirimlerinizi açarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca WhatsApp üzerinden söz konusu listenin size ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi WhatsApp Son Dakika ve Güncel Haberler Grubumuza katılabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP GRUBUNA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum