Karatay Belediyesi YKS 2024 ücreti başvurusu

Karatay Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS 2024) girecek ilçedeki tüm 12. sınıf öğrencilerinin sınav ücretlerini karşılayacak. Peki, başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuruların ayrıntıları haberimizde.

Karatay Belediyesi YKS 2024 ücreti başvurusu

Karatay Belediyesi’nden bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na ( YKS 2024 ) girecek Karataylı gençlere müjde geldi.

Geçtiğimiz yıllarda YKS’ye giren tüm öğrencilere kayıt ücreti desteği veren Karatay Belediyesi, 2024 yılında da ilçede ikamet eden ya da Karatay’da ikamet edip farklı il ve ilçelerde eğitim gören tüm gençlerin YKS 2024 sınav ücretlerini karşılama kararı aldı.

KARATAY BELEDİYESİ YKS 2024 ÜCRET BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Karatay’da eğitim gören tüm 12’nci sınıf öğrencileri ile Karatay’da yaşayan ancak farklı il veya ilçede eğitimi gören öğrenciler yararlanabilecek.

Başvurular, Karatay Belediyesi’nin yeni akıllı mobil uygulaması “Yanıbaşımda Karatay” üzerinden alınacak.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerin yanında olmayı sürdürdüklerini vurgulayarak, onları geleceğe hazırlayacak her türlü projenin içinde olduklarını söyledi.

karatay-belediye-baskani-hasan-kilca.jpg

Gençlere seslenen Başkan Hasan Kılca, “Eğitim hayatınızda sizlerin yanında olmaya, sosyal destek paketlerimizi eğitim alanında çeşitlendirip istifadenize sunmaya devam ediyoruz. 12’nci sınıf öğrencilerimize bu yıl da kayıt ücreti desteği veriyoruz. Tek yapmanız gereken ‘Yanıbaşımda Karatay’ mobil uygulamamıza kayıt olarak online işlemler içerisindeki dijital başvurular bölümünden YKS desteği başvurunuzu yapmanız. İlgili alanda merak ettiklerinize ve sonrasındaki sürece dair gerekli bilgilendirmeler yer alıyor. Sizlere sınavlarınızda başarılar diliyorum. Gayretiniz ve öğrenme azminiz daim olsun.” dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE NAKDİ DESTEK VERİLECEK

Başkan Kılca ayrıca, üniversiteye ilk adımlarında da nakdi destek uygulamasıyla Karataylı gençlerin yanınızda olacaklarını sözlerine ekledi.

KARATAY BELEDİYESİ YKS 2024 BAŞVURU ÜCRETİ ÖDEMESİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN (İOS)

KARATAY BELEDİYESİ YKS 2024 BAŞVURU ÜCRETİ ÖDEMESİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN (ANDROİD)

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum