Altın 5777.357
BIST 10995.27
Dolar 42.5218
Euro 49.6072
Sterlin 56.8094

Karatay Belediyesi'nden 600 lise öğrencisine doğayla iç içe 3 gün

Karatay Belediyesi, Taşkent ve Beyşehir Atabey Gençlik Kampı’nda düzenlediği üç günlük kampta, 600 lise öğrencisini doğayla buluşturdu. Gençler, yürüyüş, kamp ateşi, sportif turnuvalar ve atölyelerle dolu bir programla hem eğlendi hem öğrendi.

Karatay Belediyesi'nden 600 lise öğrencisine doğayla iç içe 3 gün

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubu tarafından organize edilen ve Taşkent ile Beyşehir Atabey Gençlik ve Eğitim Kampı’nda gerçekleştirilen kampa, Karatay Gençlik Meclisi Ortaöğretim Çalışma Grubu üyesi 600 lise öğrencisi katıldı.

DOĞAYLA İÇ İÇE, DOLU DOLU 3 GÜN

Kamp boyunca öğrenciler doğa yürüyüşlerinden kamp ateşine, sportif turnuvalardan tasarım atölyelerine kadar pek çok etkinlikte yer aldı. Gençler, hem doğayla iç içe vakit geçirme hem de farklı atölye çalışmaları ve eğitim programlarıyla bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

karataydan-600-lise-ogrencisine-dogayla-ic-ice-3-gun.jpg

Doğa yürüyüşleri sayesinde çevre bilinci ve ekip ruhunu pekiştiren öğrenciler, sportif faaliyetlerle sağlıklı yaşamın önemini kavradı. Tasarım atölyelerinde ise yaratıcılıklarını ortaya koyan gençler, kamp süresince düzenlenen çeşitli eğitimlerle kişisel gelişimlerine katkı sağladı.

karataydan-600-lise-ogrencisine-dogayla-ic-ice-3-gun.jpeg

KILCA: GENÇLİK MECLİSİMİZ ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sunmayı önemsediklerine vurgu yaptı.

karataydan-600-lise-ogrencisine-dogayla-ic-ice-3-gun-001.jpg

Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak gençlerimize yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu kamp da, dönem boyunca birlikte çalışan gönüllü arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla Ortaöğretim Çalışma Grubumuz tarafından organize edildi. Arkadaşlarımız yıl boyunca büyük bir özveriyle çalışıyor. Daha önce Sıfır Atık Kampı, Kudüs Kampı gibi farklı temalarda kamplar düzenlemiştik. Bu kamp sayesinde de gençlerimiz dolu dolu ve keyifli vakit geçirdi. Kent Konseyi Gençlik Meclisimiz bu doğrultuda çok güzel çalışmalar yürütüyor. Gençlik Meclisi’ne tüm yetkileri verdik ve birlikte daha güzel bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Gençlerimizin sosyal hayatlarına olumlu katkı sağlayacak, özgüvenlerini ve sorumluluk duygularını geliştirecek etkinliklere devam edeceğiz.” dedi.

karataydan-600-lise-ogrencisine-dogayla-ic-ice-3-gun-002.jpg

karataydan-600-lise-ogrencisine-dogayla-ic-ice-3-gun-001.jpeg

karataydan-600-lise-ogrencisine-dogayla-ic-ice-3-gun-002.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.