Karatay Belediyesi’nden kadın kursiyerlere Karadeniz gezisi

Karatay Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Doğanlar Kuran Kursu’nda eğitim gören kursiyerlere yönelik Karadeniz gezisi düzenledi. 160 kursiyer tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu.

Karatay Belediyesi’nden kadın kursiyerlere Karadeniz gezisi

Sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki pek çok projesiyle ilçe halkının hayatlarına dokunmaya devam eden Karatay Belediyesi, bu kez de Sultan Mesut Mahallesi Doğanlar Kuran Kursu’nda eğitim gören 160 kadın kursiyere yönelik olarak bir Karadeniz gezisi programı düzenledi.

Toplam 3 gün süren gezide kursiyerler; Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve Amasya’daki Ayder Yaylası, Çat Vadisi, Zilkale, Çay Bahçeleri, Uzungöl, Boztepe, Göğceli Cami, 19 Mayıs Anıtı, Yalı Boyu Evleri ile Hazeranlar Konağı ve daha birçok tarihi ile doğal güzelliği görme fırsatı buldu. Karadeniz’e hayran kalan kursiyerler, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

karatay-belediyesinden-kadin-kursiyerlere-karadeniz-gezisi.jpg

KADINLARIMIZIN HAYATLARINDA GÜZEL ANILAR BİRİKTİRİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hemşehrilerinin her alanda kendilerini geliştirmelerini sağlamalarına katkı sunduklarını belirterek bu projelerinin yanı sıra birçok kültürel ve sosyal etkinlik de düzenlediklerini aktardı.

karatay-belediyesinden-kadin-kursiyerlere-karadeniz-gezisi-001.jpg

Başkan Hasan Kılca şunları söyledi:

“Karatay Belediyesi olarak Doğanlar Kuran Kursu’muzda eğitim gören kursiyerlerimize yönelik olarak bir gezi sözümüz vardı. Bu kapsamda da onlar için Karadeniz illerini içeren bir program organize ettik. 160 kursiyerimiz bu programla belki de daha önce hiç görmedikleri yerleri görme fırsatı buldu. Bu gezinin hayatlarında çok önemli anılar bırakacağına inanıyorum. Hemşehrilerimize yönelik daha birçok projeyle insanımızın hayatlarına dokunmaya devam edeceğiz. Programa katılan ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

karatay-belediyesinden-kadin-kursiyerlere-karadeniz-gezisi-002.jpg

KURSİYERLERDEN BAŞKAN HASAN KILCA’YA TEŞEKKÜR

İlk kez böyle bir geziye katıldıklarını söyleyen kursiyerler de geziden çok memnun kaldıklarını belirterek, kendilerine böyle unutulmaz bir imkân sunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

Kursiyerler; “Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’dan bir gezi talebimiz olmuştu. Sağ olsun her zaman olduğu gibi başkanımız bizi yine kırmadı ve bizler için böyle güzel ve unutulmaz bir program hazırladı. Karadeniz’i ilk kez böyle gezip görme imkânımız oldu. Çok mutlu olduk ve gezi programımız çok güzel geçti. Karadeniz’in yaylaları, yeşilliği bizi mest etti. Çay fabrikasına gittik ve çay topladık. Osmanlı döneminden kalma tarihi camileri gördük. Turistik birçok yeri gördük. Farklı kültürler tanıdık. Rehberlerimiz ve belediye personeli de bize çok yardımcı oldu. Hepsine herkese çok teşekkür ederiz” dediler.

karatay-belediyesinden-kadin-kursiyerlere-karadeniz-gezisi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.