Karatay Lavanta Günleri 2023 başlıyor!

Konya’nın güzelliğine yeni bir renk katan Karatay Lavanta Bahçesi, 1 Temmuz itibariyle ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Peki, Karatay Lavanta Günleri ne zaman başlayacak? Müjdeyi Başkan Kılca verdi. İşte, ayrıntılar

Karatay Lavanta Günleri 2023 başlıyor!

Konya Haber: Karatay Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan ve şehrin güzelliğine yeni bir renk katan Karatay Lavanta Bahçesi, kapılarını 1 Temmuz Cumartesi günü ziyaretçilerine açıyor.

Karatay Belediyesi’nin vatandaşların hoş vakit geçirmesini sağlamak, alternatif tarım ürünlerini artırmak ve arazileri daha verimli değerlendirmek amacıyla 2019 yılında Karaaslan Üzümcü Mahallesi’nde oluşturduğu Karatay Lavanta Bahçesi yeni sezon için artık hazır.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Lavanta Bahçesi’nin bu yıl da ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

KARATAY LAVANTA GÜNLERİ 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Karatay Lavanta Bahçesi’nin bu yıl da ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor. Nişan veya düğün fotoğrafı çektirmek isteyen genç çiftlere; amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarından anı ölümsüzleştirmek isteyen on binlerce vatandaşlara kadar Konya’ya gelen yerli yabancı turistler de Temmuz ayı boyunca Karatay Lavanta Bahçesi’ni en önemli uğrak noktası olarak seçecek.

karatay-lavanta-gunleri-2023-basliyor.jpg

Karatay Lavanta Günleri ise 8 Temmuz ile 9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Müjdeyi Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, verdi. Kılca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Karatay Lavanta Bahçelerimiz Temmuz ayı boyunca misafirlerini ağırlayacak. Geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız eğlenceli etkinliklerle dolu Karatay Lavanta Günleri'mizin 2.' sini 8-9 Temmuz tarihlerinde yapacağız.

Hemşehrilerimi ve şehrimizi ziyaret edecek tüm misafirlerimizi bu güzelliği seyre davet ediyorum”

 

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum