Karatay Lavanta Günleri 2024 tarihi belli oldu

Karatay Lavanta Bahçeleri yeni sezonu açtı ve ilk hafta sonu büyük ilgi gördü. Şimdi heyecanla bu yıl 3’üncüsü yapılacak Karatay Lavanta Günleri bekleniyor. Peki Karatay Lavanta Günleri 2024 ne zaman, girişler ücretli mi? Ayrıntılar belli oldu.

Karatay Lavanta Günleri 2024 tarihi belli oldu

Özel anlarını çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirmek isteyenlerin bu yıl da ilk adresi Karatay Lavanta Bahçeleri ve Karatay Mevlana Gül Bahçesi oluyor.

Karatay Lavanta Bahçeleri, 2024 yılı sezonunu dün itibarıyla açtı. Hafta sonu yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi mor güzeliğe akın etti.

Yine yüzbinlerce insanın ziyaret etmesi beklenen Karatay Lavanta Bahçeleri, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Karatay Lavanta Günlerine de ev sahipliği yapacak.

KARATAY LAVANTA GÜNLERİ 2024 NE ZAMAN?

Karatay Belediyesi tarafından düzenlecek Karatay Lavanta Günleri 2024, bu yıl 6-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

2023/07/06/konyanin-gol-manzarali-lavanta-bahcesi-festivale-hazirlaniyor-005.jpg

KARATAY LAVANTA GÜNLERİ GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ?

Karatay Lavanta Bahçeleri’nin hemen karşısında Karatay Belediyesi tarafından oluşturulacak etkinlik alanına gelecek vatandaşlar ile çocukları; özel oyun ve onlarca etkinlik alanları ve sahne gösterileriyle eğlenceli iki gün geçirecek. Yine birçok firmanın da açacağı stantlarda kendilerine has ürünlerini vatandaşın beğenisine sunması bekleniyor.

2023/06/23/karatay-lavanta-gunleri-2023-basliyor.jpg

Karatay Belediyesi’nin stantlarına uğrayacak vatandaşlar ayrıca; Karatay Lavanta Bahçeleri’ndeki lavantalardan üretilen dondurma ve gazozun tadına bakma fırsatı bulacak. Lavantadan üretilen reçel, lokum, kolonya, sabun, krem, tohum, yağ ve daha birçok özel ürünü de temin etme imkanı bulacaklar. Karatay Lavanta Günlerine girişler ücretsiz olacak.

2023/07/06/baskan-kilca-konyalilari-karatay-lavanta-gunlerine-davet-etti.jpg

KARATAY’DA EĞLENCE DOLU İKİ GÜN

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hem lavanta hem de gül bahçesiyle ziyaretçilere unutamayacakları anlar yaşatmanın mutluluğunu duyduklarını söyledi. Kılca, 6-7 Temmuz’da Karatay’da eğlence dolu iki gün yaşanacağını belirterek herkesi etkinliğe davet etti.

2023/07/03/konyanin-bir-ilcesini-daha-lavanta-kokusu-sardi-006.jpeg

KARATAY LAVANTA BAHÇESİ NEREDE?

Karatay Lavanta Bahçesi, Karaaslanüzümcü Mahallesi Kosova Caddesi üzerinde bulunuyor.

KARATAY LAVANTA BAHÇESİ YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.