Karatay’a yeşil alan ve kafe kazandırıldı

Karatay Belediyesi, ilçeye 30 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir yeşil alan kazandırdı. İçerisinde basketbol, futbol sahaları ve tenis kortunun bulunduğu alana bir de Kafe Karatay Şubesi açıldı.

Karatay’a yeşil alan ve kafe kazandırıldı

Karatay Belediyesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi’ne yeni bir yeşil alan kazandırdı. 30 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ulubatlı Hasan Parkı’nın içerisinde voleybol, basketbol, futbol sahaları ve tenis kortu, özel kale oyun grupları ve çocuk park bulunuyor.

Ayrıca parkın içerisine bir de Kafe Karatay Şubesi açıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şu ifadelere yer verdi.

“30 bin metrekarelik alanda voleybol, basketbol, futbol sahaları ve tenis kortunun bulunduğu, özel kale oyun gruplarına, çocuk parklarına, dekoratif alanlara sahip parkımız ve kafemiz hayırlı olsun.”

karataya-yesil-alan-ve-kafe-kazandirildi.jpeg

Konya’mıza hayırlı olsun diyen AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Karatay Belediyemizin şehrimize kazandırdığı 30 bin metrekare büyüklüğe sahip Ulubatlı Hasan Parkı’nın ve park içerisinde hizmete sunulan Kafe Karatay Şubesi’nin açılışını yaptık. Konya’mıza hayırlı olsun. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’nın şahsında tüm ekibini tebrik ediyorum” dedi.

karataya-yesil-alan-ve-kafe-kazandirildi-002.jpeg

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise “Karatayımız sosyal yaşam alanlarıyla güzelleşmeye devam ediyor. Belediyemiz tarafından Ulubatlıhasan Mahallemize kazandırılan park ile Kafe Karatay'ın açılışını gerçekleştirerek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Başkanımız Hasan Kılca ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

karataya-yesil-alan-ve-kafe-kazandirildi-001.jpeg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da “Karatay Belediyemiz tarafından yapılan Ulubatlı Hasan Parkı ve Kafe Karatay’ın açılış programına katıldık. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ve tüm emeği geçen mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

karataya-yesil-alan-ve-kafe-kazandirildi-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.