Karatay’da bir mahalle daha sosyal tesise kavuşuyor

Sosyal belediyecilik alanında hizmetlerini sürdüren Karatay Belediyesi, Ortakonak Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis kazandırdı. İçerisinde Muhtarlık Ofisi ile Emekli Konağı bulunan tesis 7 Ekim Cuma günü hizmete açılacak.

Karatay’da bir mahalle daha sosyal tesise kavuşuyor

Karatay’ın dört bir tarafında hayata geçirdiği sosyal tesislerle vatandaşa yeni yaşam alanları kazandıran Karatay Belediyesi, Ortakonak Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis kazandırdı.

İçerisinde Muhtarlık Ofisi ile Emekli Konağı bulunan, toplamda 194 metrekare inşaat alanına sahip çok amaçlı sosyal tesis; 7 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek törenle resmi olarak hizmete açılacak. 

KARATAY’I YATIRIM İLÇESİNE DÖNÜŞTÜRDÜK

Karatay’ın sosyal, kültürel ve daha birçok alanında olduklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak ilçeyi yatırım ve projeleriyle süslemeye devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Hasan Kılca; “Hayatın her alanında hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Bu anlayışıyla Ortakonak Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız sosyal tesisimizin açılışını 7 Ekim Cuma günü gerçekleştireceğiz. Tesisimiz çok amaçlı olarak Ortakonaklı hemşehrilerimize hizmet verecek. İçerisinde muhtarlık ofisinin yanı sıra büyüklerimize hizmet verecek bir de emekli konağımız bulunuyor. İlçemizde merkez ya da merkeze uzak diye bir ayrım yapmıyoruz. Dolayısıyla da uzak veya yakın demeden ilçemizin tamamında çalışıyoruz. Bu yatırımlar kolay değil ve çok çalışmak gerekiyor, üretmek gerekiyor. Bizler de Karatay Belediyesi olarak çok çalışıyor ve neredeyse her hafta ya bir yatırımımızın açılışını veya temel atmasını yapıyoruz ya da yeni projelerimizin müjdesini veriyoruz. Bundan sonra da yeni hizmetlerimizle yeni projelerimizle hemşehrilerimizin hayatına dokunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, Ortakonak Sosyal Tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

karatayda-bir-mahalle-daha-sosyal-tesise-kavusuyor.jpg

karatayda-bir-mahalle-daha-sosyal-tesise-kavusuyor-001.jpg

karatayda-bir-mahalle-daha-sosyal-tesise-kavusuyor-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.