Karatay’da gönül belediyeciliği buluşması
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Fetih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Kılca, “Bizim için en değerli makam, hemşehrilerimizin gönülleridir.” diyerek gönül belediyeciliği anlayışını vurguladı.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gelenek haline gelen Cuma Buluşmaları programını bu hafta Fetih Mahallesinde gerçekleştirdi.
Başkan Kılca, Ğufran Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek hem sohbet etti hem de mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.
Programa, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, ilçe teşkilatı mensupları, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.
Namaz sonrası Ğufran Cami 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret eden Başkan Kılca, minik öğrencilerle sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.
“VATANDAŞLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİYORUZ”
Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını belirten Başkan Kılca, “Cuma Buluşmaları, Karataylı hemşehrilerimizle gönül bağımızı pekiştirmemiz açısından çok kıymetli” dedi.
Kılca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Karatay’a ve Karataylılara hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen dilek ve talepleri birinci ağızdan dinleyerek hızlı ve pratik çözümler üretiyoruz. Bizim için en değerli makam, hemşehrilerimizin gönüllerindeki yerdir. İlçemizin yaşam kalitesini artırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bize her zaman destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞIYLA HİZMET
Karatay Belediyesi’nin “gönül belediyeciliği” ilkesinden hareketle projelerini sürdürdüğünü vurgulayan Kılca, vatandaşlarla doğrudan temas kurarak katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti.
Cuma Buluşmaları’nın, vatandaşların belediye hizmetleri hakkındaki taleplerini yerinde iletebilmeleri açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirten Kılca, “Karatay’da ortak geleceği el ele vererek inşa ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.