Karatay’da yolların standardı yükseliyor

Karatay Belediyesi, yolların standardını yükseltiyor. Bu kapsamda ekipler, sıcak asfalt serimine Keçeciler Mahallesi’nde devam ediyor. Başkan Kılca, alt yapısı tamamlanan bölgelerde asfaltsız yol bırakmamak için büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi.

Karatay’da yolların standardı yükseliyor

Karatay’da altyapısı tamamlanan bölgelerin tamamında asfaltsız yol bırakmama hedefiyle planlı bir çalışma yürüten Karatay Belediyesi, ilçe merkezi veya merkeze en uzak mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşların güvenliği ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler yapılan yeni sezonun planlaması doğrultusunda çalışma takvimine alınan Keçeciler Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan ilk etap bölümünde sıcak asfalt serimini tamamlamak üzere. Söz konusu çalışmalarla ekipler böylece, bölgedeki ulaşımı daha konforlu, sağlıklı ve modern bir yapıya büründürüyor.

karatayda-yollarin-standardi-yukseliyor.jpg

KARATAY’DA YOLLARIN STANDARDI YÜKSELİYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin tamamındaki çalışmalar için belli bir plan dahilinde hareket ettiklerini belirterek, ilçenin dört bir yanında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

karatayda-yollarin-standardi-yukseliyor-001.jpg

Başkan Hasan Kılca, Karatay’daki bütün cadde ve sokakların prestij seviyesini yükseltmeye devam ettiklerini ifade ederek; “İlçemizin dört bir tarafında hizmetlerimize, yatırımlarımıza, yol yapım çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız devam ediyoruz. Yol çalışmalarımız kapsamında ekiplerimiz 7/24 sahada çalışarak planlaması yapılan projelerimizi büyük bir titizlikle vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor. Tüm çalışmaları belirli bir koordinasyon ve planlamayla yapıyoruz, ekiplerimiz öncelikle saha incelemesi yapıyorlar, eksiklikleri teker teker belirliyorlar, mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin de katkılarıyla yollarımızın standardı daha iyi bir seviyeye çıkıyor. Amacımız, ilçemizin yol standardını daha da yükseltecek bu çalışmalarımızla hemşehrilerimizin daha güvenli ve daha konforlu bir yaşam sürmesine katkı sunmaktır. İhtiyaç duyulan bölgelerimizde ulaşımı daha rahat ve güvenli hale getirmek için planlamaya alınan hizmetleri yerine getiriyoruz. Bu vesileyle, büyük bir özveriyle ara vermeden çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak ve yüksek standartla donatılmış yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir” dedi.

karatayda-yollarin-standardi-yukseliyor-002.jpg

karatayda-yollarin-standardi-yukseliyor-003.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.