Altın 5768.894
BIST 10983.18
Dolar 42.5227
Euro 49.5836
Sterlin 56.7924

Karatay’ın dört bir yanında ulaşım konforu artıyor

Karatay Belediyesi şehrin ulaşım konforunu artırmak için, Karakayış ve Kanal Caddesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürürken, Sütlüce Sokak’taki yenileme işlemlerini tamamladı.

Karatay’ın dört bir yanında ulaşım konforu artıyor

Karatay Belediyesi, güvenli ulaşımı sağlamak amacıyla Karakayış Caddesi ve Kanal Caddesi’nde asfalt ve yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sütlüce Sokak’taki sıcak asfalt çalışmaları ise tamamlandı. Bu kapsamda, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karakayış Caddesi’nde devam eden asfalt serimini yerinde inceledi.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve merkeze uzak mahallelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor.

Çalışmalar kapsamında Karakayış Caddesi’nin Araplar Ak Camii ile Fetih Caddesi arasında kalan bölümünde asfalt serimi yapılırken, Akabe Mahallesi Sütlüce Sokak’ta işlek ve yoğun olarak kullanılan sokakta gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca, Kanal Caddesi’nin 450 metre uzunluğundaki kısmı da yenileniyor. Yenileme işlemleri tamamlandıktan sonra 450 metrelik alanda sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek.

karatayin-dort-bir-yaninda-ulasim-konforu-artiyor.jpg

KILCA: KARATAY’IN DÖRT BİR YANINDAYIZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yürütülen asfalt çalışmalarını değerlendirerek, ilçenin dört bir yanında altyapı yatırımlarının sürdüğünü belirtti.

‘Karatay’ın tüm mahallelerinde ulaşım konforunu artırmak ve vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz’ diyen Hasan Kılca; “Karakayış Caddesi’nde eskiyen altyapıyı tamamen yeniledik ve ardından sıcak asfalt serimine başladık. Trafiğin yoğun olduğu Akabe Mahallesi Sütlüce Sokak’ta sürdürdüğümüz sıcak asfalt çalışmalarımızı ise tamamladık. Kanal Caddemizde kısmi yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu önemli ulaşım aksımızda ilgili kurumlar işlemlerini tamamladıkça diğer bölümlerimizde de yenileme çalışmalarımızı yapacağız. Ekiplerimiz, ilçe genelinde eş zamanlı olarak yol bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerini yürütüyor. Amacımız, Karatay’ın her noktasında ulaşımı daha güvenli ve konforlu hâle getirmek.” ifadelerini kullandı.

karatayin-dort-bir-yaninda-ulasim-konforu-artiyor-001.jpg

“ÇALIŞMALARIMIZ KONYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Başkan Kılca ayrıca şunları kaydetti: “Merkeze uzak mahallelerimizde yol çalışmalarımız devam ediyor. Sanayi bölgelerimizde ise bakım ve yenileme çalışmaları yapıyor, ihtiyaç duyulan her noktada ekiplerimizi sahaya yönlendiriyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Sedirler Caddesi’nin baştan sona yenilenmesini tamamladık. Tüm çalışmalarımızı titizlikle yürütmeye devam edeceğiz. Yapılan tüm yatırımların Karatay’ımıza ve Konyalılara hayırlı olmasını diliyorum.”

karatayin-dort-bir-yaninda-ulasim-konforu-artiyor-002.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.