Karatay’ın gençler için özel tasarlanan binası tamamlandı

Karatay Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için özel olarak tasarlanan Hoş Kubbe Millet Kütüphanesi binası tamamlandı. Başkan Hasan Kılca, açılışın kısa süre içinde yapılacağını müjdeledi.

Karatay’ın gençler için özel tasarlanan binası tamamlandı

Karatay Belediyesi’nin Konya Çimenlik Mahallesi Alâaddin Kap Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Karatay Hoş Kubbe Millet Kütüphanesinde yapım çalışmaları tamamlandı.

ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

Son durumu, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca anlattı ve açılış müjdesi verdi. Başkan Kılca, “Şehrimize hoş bir mekan daha kazandırdık. Çok yakında gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetinde olacak.” dedi.

karatayin-gencler-icin-ozel-tasarlanan-binasi-tamamlandi.jpg

Hoş Kubbe Millet Kütüphanesinde gençlerin hem ders çalışabilecekleri hem de kaynak kitaplara kolaylıkla erişebilecekleri Kubbealtı Kütüphanesi bulunduğunu, burada ayrıca gençler için birçok sosyal ve kültürel etkinlikler de yapılabileceğini ifade eden Başkan Kılca, “Burada 0-3, 3-6 ve 6-12 yaş çocuk kütüphaneleri, özel oyun alanları ve Çocuk Kafe de bulunacak. Hoş Kubbe Millet Kütüphanesi, kısa sürede Konya’nın yeni markalarından birisi haline gelecek.” diye konuştu.

2024/02/14/karatay-belediye-baskani-hasan-kilca.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.