Karatay'ın parklarında sonbahar güzelliği

Yaz aylarının sona ermesiyle birlikte Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e tüm Türkiye, artık sonbaharın doğaya yansıttığı sarı, yeşil ve kızıl tonlarına büründü.

Karatay'ın parklarında sonbahar güzelliği

Tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olan, her mevsim farklı yönüyle öne çıkan Karatay, Sonbahar’ın gelişiyle farklı bir güzelliğe kavuştu. 

karatayda-sonbaharr-2.jpg

Karatay’ın dört bir yanı; sarı, kahverengi ve kızıl tonlarını yansıtan farklı türdeki ağaçlarıyla mevsimin en güzel halini yansıtan manzaralarla dolu. Özellikle Adalet, Olimpiyat ve Şehir Parkı ile Bireysel Piknik Bahçeleri’nde yaprakların sararıp dökülmesiyle ortaya bir renk cümbüşü çıkıyor. 

karatayda-sonbaharr-1.jpg

Hafta sonu tatilini değerlendirmek, şehrin gürültüsü ve stresinden kaçmak isteyen vatandaşlar, bu eşsiz manzaraları kaçırmamak adına Karatay’ın parklarına büyük ilgi gösteriyor. Karatay’da sosyal alanlar ve yürüyüş yollarında ağaçların rengârenk yapraklarının arasında yürüyüş yapmanın keyfini çıkaran vatandaşlar, özellikle Korona Virüs salgının olduğu bu dönemde parklarda temiz nefes almanın, kaliteli vakit geçirmenin fırsatını da kaçırmıyor. 

karatayda-sonbaharr-5.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.