Kargocunun getirdiği paketi açan Konyalı çiçekçi hayatının şokunu yaşadı

Konya’da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Çiçekçi Hasan Tosun’un 2 ay önce çalıntı başvurusunda bulunduğu cep telefonu, kargoyla iş yerine gönderildi. Telefonunu kontrol eden Tosun, gördükleri karşısında çok üzüldü.

Kargocunun getirdiği paketi açan Konyalı çiçekçi hayatının şokunu yaşadı

Konya Haber: Çiçekçi Hasan Tosun’un çalıntı başvurusunda bulunduğu cep telefonu, 2 ay sonra kargoyla iş yerine gönderildi.

MASADAN ÇALINDI

Konya şehir merkezinde kendisine ait iş yerinde çiçekçilik yapan 53 yaşındaki Hasan Tosun, yaklaşık 2 ay önce akıllı telefonunu masasına bıraktı.

Müşterisine çiçek çeşitlerini göstermek istediği sırada telefonunun bıraktığı yerde olmadığın fark eden Tosun, kardeşinin cep telefonuyla numarasını aradı.

Bir süre açık ve kullanımda olmasına rağmen kullanıcının aramaları meşgule almasıyla telefonunu çaldırdığını anlayan Tosun, polise başvurdu.

2 AY SONRA KARGOYLA GELDİ

Cihazının bulunmaması üzerine yenisini alan Tosun, kuryenin getirdiği ve ödemesinin yapıldığı kargo paketinde, telefonunu görünce şaşkınlık yaşadı.

kargocunun-getirdigi-paketi-acan-konyali-cicekci-hayatinin-sokunu-yasadi.jpg

DUYAN ŞAŞKIN

Tosun, telefonunu çaldırdığını 2 saat sonra fark ettiğini söyledi. Hırsızlık şüphesiyle ilgili makamlara suç duyurusunda bulunduğunu anlatan Tosun, "GSM operatörü ile telefonu üreten şirkete de başvuruda bulundum. Aradan 2 ay geçti ve salı günü kargo geldi. Paketin üstünde dükkanın adı ve telefon numarası vardı. Ne olduğunu bilmediğimiz bir paketti. Paketin içinden telefonum çıktı. Telefon gönderilince çok şaşırdık. Kapalı olan telefon fabrika ayarlarında duruyor. Hatta temizlenmiş. Kullanma amacıyla temizlemişler gibi. Durumu öğrenen çevremdekiler de çok şaşırdı. Nasıl olduğunu anlamlandıramadık. Cihazın içindeki rahmetli babamın video ve fotoğraflarının silinmesine çok üzüldüm." diye konuştu.

kargocunun-getirdigi-paketi-acan-konyali-cicekci-hayatinin-sokunu-yasadi-001.jpg

Polisin olaya ilişkin soruşturmasının halen sürdüğü öğrenildi.

kargocunun-getirdigi-paketi-acan-konyali-cicekci-hayatinin-sokunu-yasadi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.