Kaymakam Türk'ten Akşehir'e veda

Konya’nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 3 yıldır görev yapan ve Zonguldak Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Mehmet Türk onuruna Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından bir veda yemeği verildi. 

Kaymakam Türk'ten Akşehir'e veda

Akşehir'de yaklaşık 3 yıldır görev yapan ve Zonguldak Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Mehmet Türk için belediye başkanı Salih Akkaya tarafından veda yemeği verildi.

Başkan Akkaya, yemekte yaptığı konuşmada “Kaymakamımız yaklaşık 3 yıla yakın bir süre Akşehirimiz'de görevde bulundu. İlçemize, vatandaşlarımıza hizmet etti. Bu hizmetlerinden dolayı belediyemiz ve Akşehir halkımız adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizi ilgilendiren tüm konularda Belediyemiz ve Kaymakamlığımız arasında uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Bunun için de ayrıca yürekten kendisine teşekkür ediyorum. Yeni tayin olduğu Zonguldak ilimize de güzel çalışmalarda bulunması dileğiyle kendisine başarılar diliyorum” dedi. 

Kaymakam Mehmet Türk de yaptığı konuşmada, Akşehir'in önemli bir kültürü olan kadim bir şehir olduğunu belirterek “Böyle bir ilçede görev yapmaktan büyük bir mutluluk, gurur ve onur duyduğumu ifade etmek isterim. Şunu ifade edeyim ki Akşehir Türkiye’de 20-25 ilden daha gelişmiş il potansiyeli taşıyan büyük bir ilçe. Çok kadim bir kültürü var, çok derin bir tarihi var. Tabii sadece tarih ve kültüründe değil diğer birçok alanda da kendini kanıtlamış marka bir kent. Böylesine güzel bir şehirde görev yapmaktan gerçekten büyük mutluluk duydum. Önemli olan güzel izler bırakabilmek, hoş bir seda bırakabilmek. Görev yaptığım süre boyunca kalbini kırdığım insanlar varsa kendilerinden helallik dilediğimi ifade etmek isterim, benim de bir hakkım varsa hepinize helal olsun. Akşehir’den tayinimiz Zonguldak ilimize çıktı. Gerek Zonguldak olsun gerek başka yerler olsun oralarda bir kardeşiniz olduğunu bilmenizi isterim. Her zaman kapım ve telefonum açıktır. Akşehir’i ben çok sevdim ve buradan buruk duygularla ayrılıyorum. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, arzı veda ediyor, Allaha ısmarladık diyorum” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya Kaymakam Türk’e üzerinde Nasreddin Hoca figürü bulunan üç boyutlu bir tablo armağan etti. Yemek sonunda Kaymakam Türk tüm davetlilerle tokalaşarak vedalaştı. 

Yemeğe Kaymakam Mehmet Türk, Akşehir Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı, Akşehir Belediye başkanı Salih Akkaya, adli yargı mensupları, bazı kamu kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri , Oda Başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile basın mensupları katıldı. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.