Altın 5774.2
BIST 10967.65
Dolar 42.5168
Euro 49.5902
Sterlin 56.7841

Kazada hayatını kaybeden genç polisin adı Konya'daki bu parka verilecek

Çankırı'da trafik kazasında hayatını kaybeden özel harekat kursiyeri Aybars Musa Ergin'in adı, Konya Karapınar'daki evinin yakınında yapımı süren parkta yaşatılacak.

Kazada hayatını kaybeden genç polisin adı Konya'daki bu parka verilecek

Konya Karapınar Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi'nde, Çankırı'da trafik kazasında yaşamını yitiren özel harekat kursiyeri polis memuru Aybars Musa Ergin'in evine yaklaşık 200 metre uzaklıkta 2 bin 500 metrekarelik alanda yapımı süren parka ağaç dikim etkinliği düzenlendi.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, Çankırı'da trafik kazasında hayatını yitiren Ergin'e rahmet diledi.

aybars-musa-erginin-adi-konyadaki-bu-parka-verilecek.jpg

Ergin'in vefatının ardından sosyal medyada bir videosunu izlediklerini ve adının yaşatılmasını istediğini belirten Önal, "Bizler de kısa bir zaman öncesinde burada evinin hemen yakınında çalışma başlatmıştık. Bugün de 200'e yakın ağaç dikimi yaptık. Hızlı şekilde yürüyüş yolları, kamelyalarıyla düzenleyerek inşallah Aybars Musa Ergin'in ismini bu parkımızda yaşatacağız." diye konuştu.

aybars-musa-erginin-adi-konyadaki-bu-parka-verilecek-001.jpg

aybars-musa-erginin-adi-konyadaki-bu-parka-verilecek-002.jpg

aybars-musa-erginin-adi-konyadaki-bu-parka-verilecek.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.