Kış daha bitmedi! Konya'ya yeniden kar geliyor
Meteoroloji’nin 5 günlük tahminlerine göre Konya’da bazı ilçelerde kar ve karla karışık yağmur yeniden etkili olacak. Özellikle yüksek kesimlerde hafta içinde kar yağışı bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahminine göre Konya genelinde yağışlı hava yeniden etkisini göstermeye hazırlanıyor.
Tahminlere göre il genelinde hava çoğunlukla çok bulutlu ve yağmurlu geçerken, bazı ilçelerde ve özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.
Verilere göre hafta ortasından itibaren sıcaklıkların düşmesiyle birlikte Hadim, Taşkent, Seydişehir ve Derebucak gibi yüksek rakımlı ilçelerde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı bekleniyor.

Özellikle çarşamba ve perşembe günleri bu ilçelerde yağışın türü zaman zaman kara dönebilecek.
Diğer ilçelerde ise yağışların daha çok yağmur şeklinde olacağı, ancak hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer karla karışık yağmur ihtimalinin bulunduğu belirtiliyor.
İşte gün gün Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmin raporu:




Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.