KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Konya'ya geliyor

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yarın Türkiye’yi ziyaret edecek. Tatar, Konya'da da bazı ziyaretlerde bulunacak ve etkinliklere katılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Konya'ya geliyor

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3-7 Eylül tarihleri arasında Ankara, Konya ve Kütahya’da düzenlenecek etkinliklere katılacak.

Cumhurbaşkanı Tatar, Ankara’ya varışının ardından Kastamonu’ya hareket ederek, sel afetinin yaşandığı bölgede halk ile bir araya gelecek. Tatar, 4 Eylül’de ise Ankara’da Türkiye Barolar Birliği tarafından sunulacak Kıbrıs konulu brifinge katılacak ve burada açıklamalarda bulunacat.

Ersin Tatar, 6 Eylül’de ise Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde “Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türkü’nün Adadaki Varoluş Mücadelesi” konulu bir konferans verecek. Kütahya'daki Kıbrıs gazileri ile bir araya gelecek olan Tatar Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenecek etkinliklere de katılacak. 

Tatar, 7 Eylül’de Konya’da bulunan İstiklal Harbi Şehitliği’ni ziyaret edecek, Konya'daki Kıbrıs Gazileri ve Konya Ticaret Odası yetkilileriyle bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.