Koca yürekli Konyalı öğrencilerden duyarlılık örneği

Konya’nın Karapınar ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri gösterdiği duyarlılıklarıyla örnek oldu. Öğrenciler ve velileri, SMA1 Tip hastası olan 5 aylık Dilek Çınar’a yardım için kermes düzenledi.

Koca yürekli Konyalı öğrencilerden duyarlılık örneği

Konya’nın Karapınar ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri ve velileri tarafından SMA1 hastası Dilek Çınar bebek için kermes düzenlendi. Toplanan para öğrenciler tarafından banka hesabına yatırıldı. Sınıf Öğretmeni Aliye Koyuncu, “Öğrencilerimiz ve veliler örnek davranışa imza attı.” dedi.

Okul öğrencileri ve öğretmenlerinin iş birliğiyle gerçekleştirilen kermes, öğrenci, öğretmen ve çalışan personelin evlerinde hazırladıkları yiyecek, içecek ve tatlı çeşitlerinden oluşan menüsüyle gelen misafirlerden yoğun ilgi gördü.

Okul içi sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi etkinliği olarak düzenlenen kermese, Milli Eğitim camiasının yanında vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Okul Müdürü Mustafa Gündüz, Bu etkinliğin asıl amacının yanında, öğrencilerde farkındalık oluşturmaktır. Dilek Çınar bebeğimizin tedavisi için düzenlenen kermeste toplanan yardım ilgili hesaba yatırıldı. Bebeğimizin iyileşerek aramıza dönmesini bekliyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.