KOMEK hafızlık sağlama kursu kayıtları başladı I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Hafızlık Sağlama Merkezi’ne (Daru'l Huffaz) kayıt başvuruları başladı. İşte başvuru şartları ve linki.

KOMEK hafızlık sağlama kursu kayıtları başladı I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla hizmet veren Daru’l Huffaz'da yeni dönem kayıtları başladı.

HAFIZLIKLARINI TAMAMLAMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT

“Hayat Boyu Öğrenme ve Öğrendiğini Zihinde/Zinde Tutma” ilkesinden yola çıkarak geleneksel Daru’l Huffaz projesini hayata geçiren KOMEK, hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

HAFIZLIK SAĞLAMA MERKEZİ (DARU'L HUFFAZ) EĞİTİMLERİ NE ZAMAN?

KOMEK Ali Gav Medresesi Gelenekli Sanatlar Merkezi'ndeki eğitimler kadınlar ve erkekler ayrı olmak üzere haftanın 7 günü yapılıyor. Hafta içi bayan kursiyerler 07.30 – 21.00, hafta sonu 08.00 – 17.00 saatleri arasında; erkek kursiyerler ise hafta içi 06.00 – 21.00, hafta sonu 08.00 – 17.00 saatleri arasında randevu usulüyle derslerini veriyor.

DARU'L HUFFAZ’DA ONLİNE EĞİTİM VAR MI?

Yüz yüze eğitimlere katılma imkânı olmayan kursiyerler ile şehir dışından katılmak isteyenler için online eğitim hizmeti de sunuluyor.

komek-hafizlik-saglama-kursu-kayitlari-basladi-i-tikla-basvur.jpg

DARUL HUFFAZ ÖN KAYIT ŞARTLARI NELER?

Hafızlık Sağlama Merkezi’ne (Daru'l Huffaz) ön kayıt için başvuru şartları şunlar:

1 - Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Eğitim Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan DARUL HUFFAZ'da tüm kurslar ücretsizdir. Kurslardan 06:00 ile 23:00 arası dilenilen saatler arası yararlanılabilir.

2 - Kayıt yaptırılan kurslara devam zorunludur. Mazeretsiz 3 defa randevusuna gelmeyen öğrencilerin kaydı silinir.

3 - DARUL HUFFAZ’da devamsızlık ve disiplinsizlik nedeniyle kaydı silinen kursiyer tekrar kayıt yaptıramaz.

4 - Kursa geç kalmayı alışkanlık haline getiren, eğitim-öğretimi aksatan, kursun normal düzenini bozan kursiyerler, uyarılır. Yapılan uyarılara rağmen bu tutum ve davranışlarında ısrar edenlerin kurs ile ilişkileri kesilir ve bunlar DARUL HUFFAZ'ın daha sonraki eğitimlerinin hiçbirine katılamazlar.

5 - Kursiyer, eğitim gördüğü merkezin demirbaşına zarar verdiği takdirde, verdiği zararı karşılamakla yükümlüdür.

6 - DARUL HUFFAZ, kursiyerlerinin eğitim sırasındaki görüntülerini ve ürettikleri eserlerin resim, video vb. kayıtlarını her türlü yayın organında kullanım ve mülkiyet hakkına sahiptir.

7 - DARUL HUFFAZ'ın Tatil Günleri: 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs,19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos, 29 Ekim ve dini bayram günleridir. Ayrıca Valiliğin orta öğretim düzeyindeki okullarda; olağandışı sebeplerle eğitime ara verdiği günlerde KOMEK kurs merkezlerinde de eğitime ara verilip ders yapılmamaktadır. Ayrıca bilgi verme zorunluluğu yoktur.

8 - Kursiyerler şahsi eşyalarını kurs merkezinde bırakamaz. Kayıp vb. hallerde DARUL HUFFAZ sorumlu tutulamaz.

9 - Yabancı uyruklu öğrencilerin DARUL HUFFAZ'da kayıt yaptırmaları için ilgili kurs merkezine Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesinden kursa katılabileceğine dair izin belgesi getirilmesi gerekmektedir.

10 - Kayıt yaptıran bütün kursiyerler yukarıda beyan edilen şartları kabul etmiş sayılır.

HAFIZLIK SAĞLAMA MERKEZİ (DARU'L HUFFAZ) KAYIT BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

12 Aralık tarihine kadar devam edecek “Daru’l Huffaz” kayıt başvuruları şahsen, 353 62 47 nolu telefonu arayarak ya da online olarak yapılabiliyor.

HAFIZLIK SAĞLAMA KURSU BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN

komek-hafizlik-saglama-kursu-kayitlari-basladi-i-tikla-basvur-001.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.