KOMEK Yaz Dönemi kayıt başvurusu 2023

Konya KOMEK 2023 Yaz Dönemi kayıt başvurusunun ne zaman başlayacağı araştırılıyor. İşte KOMEK Yaz Dönemi Kursları 2023 yaz dönemi kayıt başvurusu formu linki ve ayrıntılar.

KOMEK Yaz Dönemi kayıt başvurusu 2023

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde yaz dönemi kayıtları başlıyor.

KOMEK Yaz Okulunda öğrenciler, kız erkek ayrı 15 kişiden oluşan gruplarda; Kur’an-ı Kerim, Seçmeli Sanat Eğitimi, Kişisel Gelişim, Bilişim, Yabancı Dil, Din ve Değerler eğitimi ve spor olmak üzere hafta içi her gün etkinlik programına katılıyor.

Turnuvalar; Kendi alanında uzman hakemler eşliğinde yapılan turnuvalar, merkez ve ilçelerdeki yaz okullarının katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Satranç, yakan top, voleybol ve futbol müsabakaları, kısa film ve fotoğraf yarışmalar düzenleniyor. Öğrenciler aynı zamanda Kur’an-ı Kerim güzel okuma ve Siyer-i Nebi bilgileri yarışmalarına katılıyor.

Kültürel Geziler; Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri kapsamında faaliyet gösteren bütün kurs ve eğitim merkezlerinde eğitim alan öğrenciler öğretmenleri ve rehberler gözetiminde Çatalhöyük, Beyşehir, Şehitlik Müzesi, Mevlana Müzesi, Bilim Merkezi, Kelebekler Vadisi, Sille ve Konya’nın önemli tarihi camii ve medreselerine geziler düzenliyor.

komek-yaz-donemi-kayit-basvurusu-2023.jpg

Oyun Kampları; Kent Ormanı ve Dutlukır’da 15 parkurlu oyun istasyonlarında, yaş kategorilerine göre 20 li gruplar şeklinde ayrılan çocuklar, kamp alanındaki görevli hocalarımız eşliğinde, halat çekme, okçuluk eğitimi, kazı alanı eğitimi, survivor parkuru, bocce, mantar toplama, bisiklet trafik eğitimi parkuru, trafik simülasyon parkuru, ilk yardım parkuru, gol oyunu, ipli denge oyunu, çuval yarışı, çubuk yakalama oyunu, sandalye kapmaca, şapka oyunu, s.o.s oyunu gibi oyunlarımızla tüm gün eğlenceli vakitler geçiriyor.

Yatılı Kamplar: Beyşehir ve Taşkent’te bulunan Atabey kamplarında yatılı olarak öğrenciler, 2 gece 3 gündüz olarak planlanan etkinliklere katılım sağlayabilmekte.

Genç KOMEK İhtisas Genç KOMEK Yaz Okulu’nda; Kur’an-ı Kerim’i Düzgün ve Güzel Okum, Arduino,  Sketchup ile Modelleme, Yazarlık Becerileri, Dijital Resim, Resim, Bağlama, Gitar, Dil Eğitimi, Çocuk Korosu, Judo, Halk Oyunları, Radyoculuk ve Sunuculuk gibi ihtisas kurslarına kayıt olan öğrencilere seçtikleri branşlarda seviye belirleme sınavı ile yerleştirme yapılıyor.

Yaz okulunu başarıyla bitiren ihtisas grubu öğrenciler için atölye dersleri planlanarak bir sonraki dönemler için eğitim programına dâhil ediliyor.

komek-yaz-donemi-kayit-basvurusu-2023-002.jpg

KOMEK KONYA KURSLARI NELER?

İstihdama katkıda bulunan, sanatkâr yetiştiren, kursiyerin kişisel gelişimini sağlayan, bunları yaparken de şehrin sosyal hayatına katkı yapan KOMEK kursları, 544 farklı branşta eğitim veriyor.

KOMEK KONYA KURS BRANŞLARI İÇİN TIKLAYIN

Peki, KOMEK Yaz Dönemi 2023 kayıtları ne zaman başlayacak, KOMEK kayıt başvurusu 2023 nasıl yapılacak, 2023 KOMEK eğitimleri ne zaman? KOMEK Yaz Dönemi kursları kayıt başvurusu 2023 nasıl yapılır? Merak edilen sorular cevabını buldu.

KONYA KOMEK KAYIT BAŞVURUSU 2023 (YAZ DÖNEMİ) NE ZAMAN?

KOMEK Yaz Dönemi kayıtları 2023 6 Haziran tarihinde başlayacak. 19 Haziran tarihinde başvuruları sona erecek olan ücretsiz KOMEK dersleri 10 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

komek-yaz-donemi-kayit-basvurusu-2023-003.jpg

Kayıtlar, başvuru tarihleri arasında online olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu KOMEK’in internet sitesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi internet adresi üzerinden yapabilecek.

GENÇ KOMEK YAZ DÖNEMİ KAYIT BAŞVURUSU 2023 İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.