KOMEK yeni sezon eğitimlerine rekorla başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların her alanda gelişimine katkı sağlamak için başlattığı uygulamaları KOMEK ve ASEM güz kayıt döneminde bir rekora imza attı. Duyurunun yapıldığı andan itibaren yoğun talep olan kurslara 85 bin kayıt yapıldı.

KOMEK yeni sezon eğitimlerine rekorla başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kişisel ve sosyal gelişimine yardımcı olmak istihdama katkı sağlamak amacıyla Meslek Edindirme Kursları ile hizmetlerini geliştirerek devam ediyor.

2004 yılında ilk kez faaliyete geçen Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), bilişim teknolojileri, el sanatları, kişisel gelişim ve eğitim, yabancı diller gibi birçok alanda eğitim sağlıyor.

Vatandaşların her dönemde ilgisinin giderek yoğunlaştığı, hem yüz yüze hem de online seçeneklerin bulunduğu ücretsiz kursların sonunda MEB onaylı sertifika da sağlanıyor.

komek-yeni-sezon-egitimlerine-rekorla-basladi.jpg

26 Eylül- 9 Ekim arası yapılan 2023-2024 Güz dönemi kayıtları KOMEK ve ASEM tarihinde bir ilkle noktalandı. Güz dönemi kurslarına 85 bin kayıt alınarak rekor kırıldı.

komek-yeni-sezon-egitimlerine-rekorla-basladi-001.jpg

KOMEK’ten yapılan açıklamada, “Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri, yeni döneme merkez ve ilçelerdeki kurs merkezlerinde, yüz yüze ve uzaktan eğitimlerle başladı. Güz dönemine 85 bin kayıt alarak başlayan KOMEK yeni bir rekora daha imza attı.” denildi.

komek-yeni-sezon-egitimlerine-rekorla-basladi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.