KOMEK’in genç öğrencisi Adana’dan yarışma için Konya’ya geldi

Genç KOMEK’in yaz kursuna katılan öğrenciler arasında düzenlediği Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışması, bugün Konya’da yapıldı. Çekişmeli geçen yarışmaya katılan bir isim dikkat çekti. Uzaktan eğitim öğrencisi Hatice Özbay, Adana’dan geldi, derece hedefliyor.

KOMEK’in genç öğrencisi Adana’dan yarışma için Konya’ya geldi

Genç KOMEK Yaz Okulu 2023 öğrencileri bugün Konya’da heyecan veren yarışlara katıldı.

Genç KOMEK Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışması, çok sayıda öğrencinin katılımıyla Konya Karatay’da bulunan Taş Bina’da gerçekleştirildi.

komekin-genc-ogrencisi-adanadan-yarisma-icin-konyaya-geldi-001.jpeg

Çekişmeli geçen yarışmaya katılan bir isim dikkat çekti. Uzaktan eğitim öğrencisi Hatice Özbay, Adana’dan yarışma için ailesiyle birlikte Konya’ya geldi.

DERECE HEDEFLİYOR

Haber Dairesi’ne konuşan Özbay, Kuranı Kerim dersi gördüğünü, akıl ve zekâ oyunlarını özellikle sevdiğini, bu nedenle yarışmalara katılmak için Adana’dan ailesiyle birlikte Konya’ya geldiğini söyledi. İlk elemeyi geçen Özbay, dereceye girmeyi hedeflediğini ifade etti.

komekin-genc-ogrencisi-adanadan-yarisma-icin-konyaya-geldi.jpeg

“KOMEK BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”

Çukurova Üniversitesi Uzay Bilimleri Fakültesinde idari personel olarak görev yapan baba Selami Özbay da, kızının online eğitimle Genç KOMEK’in Yaz Okulu eğitimlerine katıldığını, yarışma yapılacağını öğrenince Adana’dan Konya’ya geldiklerini belirtti.

Baba Özbay, “Şu ortamda hem onurladık mutlu olduk. Çocuğumuzun Kuranı Kerim okuma dersi alması için KOMEK ile tanışmıştık. Ancak gördük ki sadece Kuranı Kerim dersi vermekle kalmıyorlar, çok güzel sosyal ve kültürel etkinliklere de imza atıyorlar. Bu başarılı çalışma dolayısıyla tüm KOMEK ailesini kutluyor, çocuklarımızın gelişimine katkı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

komekin-genc-ogrencisi-adanadan-yarisma-icin-konyaya-geldi.jpg

Anne Sezgin Özbay da, eğitmenlerin çocuklarıyla yakından ilgilendiğini belirterek, KOMEK ailesine teşekkür etti, “Keşke tüm belediyeler böyle olsa.” dedi.

KOMEK AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI

Eğlenirken öğrenme ilkesine dayanan KOMEK’in akıl ve zekâ oyunları, bilgi birikimi gerektirmeyen, akıl yürütme, hızlı düşünme, ipuçlarından yararlanabilme gibi becerileri kullanarak çözülebilen sorulardan oluşan oyunlar olarak adlandırılıyor. Dersin amacı ise, çocukların düşünme becerilerinin gelişimini sağlamak.

komekin-genc-ogrencisi-adanadan-yarisma-icin-konyaya-geldi-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.