KONESOB Başkanı Karabacak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Karabacak, “Aslında bu Ramazan Bayramı’na yaşadığımız deprem nedeniyle buruk giriyoruz” dedi.

KONESOB Başkanı Karabacak'tan Ramazan Bayramı mesajı

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak Ramazan Bayramı vesilesiyle tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Karabacak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer hemşehrilerim, çok kıymetli esnaf ve sanatkar kardeşlerim, değerli büyüklerim. Sizleri en kalbi duygularımla, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bayramın; esnafımıza, sanatkarımıza, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlık için barışa, huzura, bolluğa ve berekete vesile olmasını temenni ediyorum. Bizleri sağlık ve sıhhatle bugünlere ulaştıran Yüce Mevlâ’ya sonsuz şükürler olsun. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunan esnaf ve sanatkarımıza çok teşekkür ediyorum. Aslında bu Ramazan Bayramı’na yaşadığımız deprem nedeniyle buruk giriyoruz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Yüce Mevlâ devletimize ve milletimize güç kuvvet versin. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin, bayramınız mübarek olsun. Saygı ve Sevgilerimle”

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.