Konya 100. yıla hazırlanıyor

29 Ekim’de Türkiye Cumhuriyeti yüzüncü yılına girecek. Tüm yurtta yüzüncü yıl kutlamaları için heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Konya’da Vali Vahdettin Özkan, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılındaki etkinliklere ilişkin toplantı gerçekleştirdi.

Konya 100. yıla hazırlanıyor

Vali Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri Toplantısı, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında yapılacak olan etkinlikler ve kutlamalarla ilgili kurumlar arası koordinasyonun sağlanması hususları görüşüldü.

konya-100-yila-hazirlaniyor.jpg

Vali Özkan ile kamu kurumları temsilcilerinin Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü Yılı Kutlamaları hakkında değerlendirmelerde bulunulmasıyla toplantı sona erdi.

konya-100-yila-hazirlaniyor-001.jpg

DSİ 4. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Özkan’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Önder Şensöz, Vali Yardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu ve Yavuz Güner, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah Eken ve ilgili kurum amirleri katıldı.

konya-100-yila-hazirlaniyor-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.