Konya, 41’inci valisini böyle uğurladı

4 yılı aşkın süredir Konya’da görev yapan ve son valiler kararnamesiyle Manisa’ya atanan Vahdettin Özkan, bugün törenle uğurlandı.

Konya, 41’inci valisini böyle uğurladı

19 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 16 ilin valisi değişti. Valisi değişen iller arasında Konya da yer aldı.

Kararnameyle Vahdettin Özkan Manisa'ya atandı, yeni Konya Valisi İbrahim Akın oldu.

20 Haziran’da 2020’de Konya’da göreve başlayan ve 4 yılı aşkın süredir Konya’da görev yapan 56 yaşındaki Vahdettin Özkan için bugün Meram Belediyesi Tantavi Kültür Sanat Merkezi’nde uğurlama programı düzenlendi.

konya-41inci-valisini-boyle-ugurladi-001.jpeg

Şehrin 41. Valisi olan Vahdettin Özkan, burada yaptığı konuşmada, Konya gibi bir şehre hizmet etmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Özkan, "Konya'da bulunmak, Konya'da hissettiklerimiz ayrı bir gurur olsa gerek. Hazreti Pir'in diyarında, Mevlana'nın, alimlerin, ariflerin geleneğinin sürdürüldüğü bir şehirdeyiz. Siz Konya'lılara hizmet etmeyi, sizlerle beraber olmayı hayatımda bir ayrıcalık olarak görüyorum. Bütün mesai arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, siyasi partilerimizin temsilcileri, meslek kuruluşlarımız, sanayicilerimiz ve emektarlarımızla, gönül birliği ile iyi bir şekilde şehrimize hizmet etmiş olduk. Konya'da insani değerler ortak paydasında birlik ve beraberlik var. Bizim temennimiz, duamız bu durumun daim olmasıdır. Tabii ki çalışma süremizce iyi günlerimiz, kötü günlerimiz oldu. İyi günlerimizde hep beraber iyiye koşturduk, kötü günlerimizde bu kötü günleri bertaraf edebilmek için yine hep beraber koştuk. Bilerek veya bilmeyerek kırdığımız mesai arkadaşlarımız veya vatandaşlarımız olmuşsa haklarını helal etmelerini istiyorum. Bizden taraf helal olsun diyorum. Ben Konya'yı unutmayacağım, sizleri unutmayacağım." dedi.

konya-41inci-valisini-boyle-ugurladi.jpeg

Bazı hediyelerin takdim edildiği Özkan, katılımcılarla vedalaştıktan sonra Konya’dan ayrıldı.

konya-41inci-valisini-boyle-ugurladi-002.jpeg

Yeni Konya Valisi İbrahim Akın'ın önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.

konya-41inci-valisini-boyle-ugurladi-003.jpeg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.