Konya Adliyesinde anlamlı sergi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.

Konya Adliyesinde anlamlı sergi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Konya Adliyesinde düzenlenen 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ın konuşması ile açıldı.

Serginın açılışına Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ın yanısıra, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Üyesi Ali Ekmekcioğlu, Cumhuriyet Başsavcı vekilleri Tuncer Çetin, İzzet Yurteri, Lütfü Boyalı, Baro Başkanı Av. Oktay Unkur, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile Konya Adliyesi personeli de katıldı.

konya-adliyesinde-anlamli-sergi-001.jpeg

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, yaptığı konuşmada, "Bu resim sergisi vesileyle; başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize ve çok kıymetli şehit ailelerimize sağlıklı  ve huzurlu bir ömür diliyorum. Bu ve bunun gibi etkinlikler ile şehit ve gazilerimizin anısını yaşatmak istiyoruz. Bu serginin organize edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

konya-adliyesinde-anlamli-sergi-002.jpeg

Kurdele kesimi ve fotoğraf sergisi gezisinden sonra program sona erdi.

konya-adliyesinde-anlamli-sergi.jpeg

konya-adliyesinde-anlamli-sergi-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.