Konya Adliyesi’nde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri programı yapıldı

Konya Adliyesi’nde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle anma programı düzenlendi.

Konya Adliyesi’nde Çanakkale Zaferi ve Şehitleri programı yapıldı

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay; Konya Adliyesinde görevli şehit yakını ve gazi personel ile anma günü vesilesiyle bir araya geldi.

Konya Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı toplantı salonunda düzenlenen programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şehit yakını personel ile yakından ilgilenildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, “Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şanlı tarihimizde müstesna bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin tarih boyunca kazandığı en büyük kahramanlıklardan biridir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan güzel yurdumuzu ve cumhuriyetimizi aynı şuurla sahip çıkarak korumak, kahraman ecdadımızın bizlere emanet ettikleri bu toprakları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhafaza etmek en öncelikli sorumluluğumuzdur. Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz bizlerin en önemli emanetidir. Bir sorununuz veya ihtiyacınız olduğunda bana ve Komisyon başkanımıza her zaman gelebilirsiniz. Sizlerle ilgilenmekten büyük memnuniyet duyarız. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Adliye personeli, Cumhuriyet Başsavcısı ve Adalet Komisyonu Başkanına, sohbet ortamında geçen toplantı ve kendilerine verilen destek ve önem için teşekkür etti.

Katılımcılara karanfil ve hediye takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

konya-adliyesinde-canakkale-zaferi-ve-sehitleri-programi-yapildi.jpeg

konya-adliyesinde-canakkale-zaferi-ve-sehitleri-programi-yapildi-001.jpeg

konya-adliyesinde-canakkale-zaferi-ve-sehitleri-programi-yapildi-002.jpeg

konya-adliyesinde-canakkale-zaferi-ve-sehitleri-programi-yapildi-003.jpeg

konya-adliyesinde-canakkale-zaferi-ve-sehitleri-programi-yapildi-004.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.