Altın 5769.167
BIST 10994.86
Dolar 42.5222
Euro 49.5735
Sterlin 56.815

Konya Akyokuş’u yakan 3 kişi yakalandı

Konya’nın Meram ilçesindeki Akyokuş Seyir Tepesindeki ağaçlık alana havai fişek atarak yangın çıkmasına neden olan 3 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri dikkat çekti.

Konya Akyokuş’u yakan 3 kişi yakalandı

Konya’nın Meram ilçesi Akyokuş Seyir Tepesi yakınlarında gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. İddiaya göre; ormanlık alana yakın bir noktada bulunan B.D., S.S.D. ve O.S. isimli üç kişi, eğlence amacıyla havai fişek patlattı. Ancak atılan fişekler çevredeki ağaçlara isabet edince yangın çıktı.

Vatandaşların alevleri fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı ve söndürüldü.

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

Yangının ardından harekete geçen polis ekipleri, havai fişek atan 3 kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren 3 kişinin, ifadelerinde “Bu kadar büyüyeceğini düşünemedik” dedikleri öğrenildi.

İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangının çevredeki yerleşim alanlarına sıçramaması büyük bir faciayı önlemiş oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İşte yangının çıktığı o anlar:

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.