Konya - Ankara yolunda bu bölüm kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-Konya karayolunun 39-41. kilometrelerinde süren yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Konya istikametinin trafiğe kapatıldığını, ulaşımın karşı yönden iki yönlü olarak sürdürüldüğünü duyurdu.

Konya - Ankara yolunda bu bölüm kapatıldı

Karayolları Genel Müdürlüğü, yurt genelinde devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle Konya-Ankara karayolunu kullanacak sürücüler için önemli bir trafik düzenlemesi uygulamaya alındı.

ANKARA-KONYA YOLUNDA TRAFİK TEK YOLDAN VERİLİYOR

Karayolları Genel Müdürlüğünün yayımladığı yol durumu bültenine göre, Ankara-Konya karayolunun 39 ile 41. kilometreleri arasında devam eden yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Konya istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, karşı istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin çalışma yapılan bölgede hızlarını düşürmelerini, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

DİĞER YOLLARDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan, İzmir-Aydın Otoyolu, Kemer-Burdur yolu, Bozkır-Ortaköy-Aksaray yolu, Adana-Ceyhan yolu, Samsun-Çarşamba-Terme yolu, Alaca-Zile yolu, Elazığ-Malatya yolu ile Çanakkale-Çan yolunda da yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yolculuk yapacak sürücülerin güncel yol durumunu takip etmeleri ve çalışma yapılan kesimlerde dikkatli seyretmeleri gerektiğini hatırlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.