Altın 5777.2
BIST 11003.1
Dolar 42.5244
Euro 49.6169
Sterlin 56.8468

Konya - Antalya yolunda mermer yüklü TIR alev aldı

Konya’dan Antalya’ya giden mermer yüklü TIR'ın dorsesi, Demirkapı Tüneli çıkışında alevlere teslim oldu. Balataların ısınması sonucu çıktığı değerlendirilen yangında dorse tamamen yandı.

Konya - Antalya yolunda mermer yüklü TIR alev aldı

Olay, Konya-Antalya D-687 karayolunda meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya’dan Antalya istikametine seyir halindeki Ufuk A.’nın kullandığı 07 BPS 685 plaka, 07 BPM 824 dorse plakalı TIR'ın Demirkapı Tüneli'ni geçtikten sonra dorse kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

konya-antalya-yolunda-mermer-yuklu-tir-alev-aldi.jpg

Diğer sürücülerin uyarısı ile dorseden duman yükseldiğini gören TIR şoförünün TIR ile dorseyi ayırmasının ardından dorseden bir anda alevler yükseldi. Yol trafiğe kapanırken, ihbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Trafik Jandarması ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Jandarma Karakolu ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında dorse kullanılamaz hale geldi.

Yangının TIR'ın Demirkapı Tüneli'ni geçtikten sonra rampadan indiği sırada üzerindeki mermer bloğun da etkisiyle balatalarının ısınması ve yanmaya başlaması sonucunda çıktığı değerlendiriliyor.

konya-antalya-yolunda-mermer-yuklu-tir-alev-aldi-001.jpg

konya-antalya-yolunda-mermer-yuklu-tir-alev-aldi-002.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.