Konya balık halindeki silahlı çatışmaya 14 gözaltı! Ölen Koyunsever’in bir paylaşımı dikkat çekti

Konya’daki balık halinde akşam saatlerinde çıkan, Oğuzhan Koyunsever’in öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmaya karıştığı iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı. Bu arada Ölen Koyunsever’in sosyal medyadaki bir paylaşımı dikkat çekti.

Konya balık halindeki silahlı çatışmaya 14 gözaltı! Ölen Koyunsever’in bir paylaşımı dikkat çekti

Konya’nın Meram İlçesindeki balık halinde akşam saatlerinde yaşanan, 1 kişinin öldüğü, 2’si müşteri 7 kişinin de yaralandığı olaya ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı.

9 KİŞİLİK GRUP, 6 KİŞİLİK GRUPLA KARŞI KARŞIYA GELMİŞ

İddiaya göre; Oğuzhan Koyunsever (22), B.K, H.K, N.Ö, Ü.K, E.D, C.B, V.Ş. ve E.A’nın bulunduğu 9 kişilik grup ile balıkçılık yapan A.Y, M.Y, H.Y, E.Y, U.H. ve F.G. isimli 6 kişilik grup arasında eskiye dayanan bir husumet nedeniyle kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle taraflar arasında silahlı çatışma başladı. Çok sayıda silahın ateşlendiği olayda Oğuzhan Koyunsever olay yerinde hayatını kaybetti, aynı gruptan N.Ö. ve C.B, diğer taraftan da M.Y. silahla yaralandı.

2 YARALI O SIRADA BALIK HALİNDEYDİ

Silahların ateşlendiği sırada balık halinde bulunan H.K. ve B.B.Ö. isimli vatandaşlar da kurşun isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar farklı hastanelere kaldırıldı, hayatını kaybeden Oğuzhan Koyunsever’in cenazesi ise otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna gönderildi.

konya-balik-halindeki-silahli-catismaya-14-gozalti-olen-koyunseverin-bir-paylasimi-dikkat-cekti.jpeg

14 KİŞİ GÖZALTI, 7 TABANCA, 100’E YAKIN BOŞ KOVAN

Polis, olay yeri ve çevresi ile şüphelilerin üzerlerinden değişik marka ve çapta toplam 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi, olay yerinde 100’e yakın boş kovan bulundu. Olaya karıştıkları iddiasıyla B.K, H.K, N.Ö, Ü.K, E.D, C.B, V.Ş, E.A, A.Y, M.Y, H.Y, E.Y, U.H. ve F.G. gözaltına alındı. 14 zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

konya-balik-halindeki-silahli-catismaya-14-gozalti-olen-koyunseverin-bir-paylasimi-dikkat-cekti-001.jpg

“TEHDİTLERİ DİKKATE ALMIYORUZ SUİKAST DÜZENLEYİN”

Bu arada hayatını kaybeden Oğuzhan Koyunsever’in sosyal medya hesabındaki bir paylaşımı dikkat çekti. 22 yaşındaki Koyunsever’in paylaşımında, “Tehditleri dikkate almıyoruz suikast düzenleyin!” yazdığı görüldü.

konya-balik-halindeki-silahli-catismaya-14-gozalti-olen-koyunseverin-bir-paylasimi-dikkat-cekti-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.