Konya Banliyösü çalışmasında önemli bir aşama tamamlandı

KONYARAY Banliyö Hattı Projesi’nin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar - Kayacık Lojistik Merkezi çalışmalarında önemli bir aşama tamamlandı. Kapatılan Meram Yeni Yol Alt Geçidi çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

Konya Banliyösü çalışmasında önemli bir aşama tamamlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak KONYARAY Banliyö Hattı Projesi’nin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar - Kayacık Lojistik Merkezi’nde çalışmalar hızla sürüyor.

Bu kapsamda Meram Köprüsü’nde köprü ayağında kazık temel imalatları, kenar ayak donatı ve kalıp işleri yapıldı, köprüye YHT hattı aktarıldı, birinci ve ikinci hatların yer aldığı mevcut YHT köprüsü yıkıldı.

MERAM YENİ YOL ALT GEÇİT AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, alt geçidin açıldığı duyurusunu, son durumun yer altığı görsellerle yaptı.

konya-banliyosu-calismasinda-onemli-bir-asama-tamamlandi.jpeg

Altay, “Konya Banliyö Hattı çalışmaları kapsamında trafiğe tek yönlü kapatılan Meram Yeni Yol M. Sıdkı Bilgin Alt Geçidi çift yönlü olarak trafiğe açıldı. Bu süre içinde hassasiyet gösteren hemşehrilerime teşekkür ederim.” ifadesini kullandı.

konya-banliyosu-calismasinda-onemli-bir-asama-tamamlandi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.